AirPods Pro sunt mișto, dar tot nu sunt complet pe placul meu

By | October 29, 2019

Respect maxim Apple pentru că prin AirPods a creat din nou un gadget-trend. După ce le-au lansat ei au urmat zeci de variante de căști “true wireless” de la fiecare producător în parte. Cumva este o tehnologie de care am ajuns să mă bucur și eu, chiar dacă nu sunt utilizator de Apple.

Acum au lansat AirPods Pro. Și noul model vine cu toate funcțiile pe care le au și celelalte căști true wireless de top. Active noise cancelation, transparency mode – care amplifică sunetele din exterior, șmecheria care egalizează presiunea din ureche, adaptive EQ, tot ce trebuie. Vin fix înainte de Crăciun, deci vor fi un cadou de succes.

apple airpods pro romania

Un singur lucru nu-mi place la AirPods în general. Design-ul. Combinația dintre formă și culoare nu mi se pare că dă deloc bine. Arată de parcă îți curge ceva alb din ureche.

apple airpods pro romania

 

Căștile noi sunt mai micuțe și sunt in-ear. Per total e mult mai bine, dar parcă tot nu mă atrag 100%. Dacă le-ar fi făcut negre sau argintii mi s-ar fi părut mult mai digerabile. Și spun asta în ciuda faptului că îmi plac EarPods-urile albe. Bine, e posibil să-mi schimb părerea după ce le văd pe stradă sau le testez.

În fine, vor costa 280 euro în Europa. Dar e ok, să sperăm că vor putea fi cumpărate în rate. Mai întâi casca stângă, apoi casca dreaptă 😀

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: