Poliția Română descoperă Tinder

By | October 30, 2019

După succesul răsunător cu Șatra DADZ, Poliția Română lovește din nou! De data asta agenții 000 au descoperit Tinder. Să luăm aminte:

Cel mai mult mă amuză chestia asta: “Ar trebui să ți se aprindă un beculeț atunci când ești contactat de pe un profil cu fotografii atrăgătoare și primești cereri de a accesa linkuri.”. Acum înțeleg și eu de ce mașinile de poliție circulă mereu cu girofarul prin aglomerația din București. Că li se aprind agenților beculețele la toate cererile de accesarea a link-urilor.

Ca să înțelegeți scopul postării, Poliția Română leagă cumva Luna Europeană a Securității Cibernetice de boții de pe Tinder. Că atât au înțeles ei din securitate cibernetică. Ăștia fiind oamenii care nu ar fi în stare să localizeze nici măcar România pe hartă, d-apăi un scam pe internet.

Și în altă ordine de idei, că tot vorbim de securitate cibernetică, nu știu dacă ați încercat să vă duceți la poliție și să le arătați pe ecran cum se plimbă fostul vostru telefon pe hartă. Să vedeți cum încearcă să te convingă că ar fi deranj prea mare să se facă o intervenție… Nu se poate așa oricum… Trebuie să faceți o plângere…

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: