Am aflat unde se duc de fapt banii din cutiuțele de la McDonald’s

By | October 14, 2014

Nu știu dacă ați observat, dar pe cutiuțele de donație de la Mc nu scrie mai nimic. Iar mie asta mi s-a părut dubios. De regulă se scrie numele fundației sau instituției unde sunt donați banii. Pe cutiile de la Mc este doar un desen cu Ronald McDonald, sau ceva de genul ăsta. Banii se duc înapoi la McDonald’s, sau cum? Dacă da, de ce? Ce face clown-ul cu banii mei?!

Astăzi am aflat. Banii se duc într-adevăr înapoi la McDonald’s. Iar ei îi investesc în “case Ronald McDonald”. În România sunt două case: una care este din 2003 în București, în incinta spitalului Grigore Alexandrescu și una în Timișoara. În ele sunt cazați copii și părinții copiilor care sunt nevoiți să facă tratamente de lungă durată. Până acum McDonald’s a investit cam 16 milioane de lei în dotări, proiecte educaționale și de sănătate, iar anul acesta au reușit să cumpere un tomograf pentru casa din București.

Mâine se împlinesc 40 de ani de când au deschis prima casă în lume. Şosetele de mai jos sunt simbolul campaniei:

ronald_mcdonald

CADOU: Ca să ducem vestea mai departe, pot oferi cadou 3 perechi de șosete ca cele din imagine, însă trebuie să-mi spuneți până mâine dacă le vreți. Se va merge pe regula “primul venit, primul servit”. Sper doar că dacă șosetele vor ajunge la niște fete, să ne arate și nouă cum le stă cu ele.

Feateured foto: Enrique Iglesias & Ronald – wikipedia.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Am aflat unde se duc de fapt banii din cutiuțele de la McDonald’s

  1. revo Post author

    Stop joc! Am să trimit celor de la McDonald’s adresele voastre de mail. Sper să se găsească o pereche în plus și pentru Ovidiu 🙂 Dacă vreți să vă lăudați cu ele, o puteți face pe hashtag-ul #casaronal și #‎forRMHC‬ (primul este pentru România, cel de-al doilea este global). Şi când mai treceți pe la Mc, știți unde se duce restul pe care-i lăsați în cutiuță.

    Reply
    1. revo Post author

      Elena, urmărește hashtag-urile de mai sus pe facebook, poate mai are cineva de dat o pereche, au primit mai mulți 🙂

Spune-ți și tu părerea: