Am băut și eu cidru Strongbow

By | August 21, 2015

Strongbow s-a lansat de mult pe piață, însă am ajuns și eu să-l beau d-abia acum, la finalul verii. Nu am băut până acum pentru că nu-l găseam decât la sticlă de 0.33l, un ambalaj impractic și o cantitate care mi se pare o insultă la adresa unui bărbat adevărat.

Am cumpărat toate trei sortimentele și ordinea în care îmi plac este: Elderflower pentru că are gust de socată, Gold Apple – adică cel simplu de mere și Red Berries (fructe de pădure). Costă 4.5 lei și pentru un cidru n-ar fi scumpe, în condițiile în care cel fără alcool de la IKEA costă 4 lei. Problema este că gustul mi se pare mult prea modificat, îndulcit și aromat, așa încât dacă vreau să beau vreodată o astfel de gingirică beau un Radler direct.

În concluzie, prefer în continuare o bere simplă sau poate chiar un kvas. Dar partea bună este că lui Alice îi place, spre deosebire de cel de la IKEA.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Am băut și eu cidru Strongbow

  1. D-Nblog

    Mie cel roșu îmi place și costă 3 lei bucata în hypermarket-uri (Selgros, Auchan). Cidru am băut prima dată toamna trecută, dar nu strongbow. Cel roșu zici că-i șampanie și l-am gustat în primele zile când a apărut în magazine și nu se făcea reclamă la el. Prima dată am crezut că e un import ca la diverse beri, ulterior am aflat detalii. Și vezi că cei de la Heineken au mai adus imediat după un cidru la sticlă de 0,5 l. Review-uri la astea eu nu fac; cu alcoolul nu prea mă împac și am adsense.

    Reply
    1. Revo Post author

      Ai dreptate, acum că stau să mă gândesc, cel roșu seamănă cu Robbie Bubble la gust 🙂

Spune-ți și tu părerea: