Am băut și eu cidru Strongbow

By | August 21, 2015

Strongbow s-a lansat de mult pe piață, însă am ajuns și eu să-l beau d-abia acum, la finalul verii. Nu am băut până acum pentru că nu-l găseam decât la sticlă de 0.33l, un ambalaj impractic și o cantitate care mi se pare o insultă la adresa unui bărbat adevărat.

Am cumpărat toate trei sortimentele și ordinea în care îmi plac este: Elderflower pentru că are gust de socată, Gold Apple – adică cel simplu de mere și Red Berries (fructe de pădure). Costă 4.5 lei și pentru un cidru n-ar fi scumpe, în condițiile în care cel fără alcool de la IKEA costă 4 lei. Problema este că gustul mi se pare mult prea modificat, îndulcit și aromat, așa încât dacă vreau să beau vreodată o astfel de gingirică beau un Radler direct.

În concluzie, prefer în continuare o bere simplă sau poate chiar un kvas. Dar partea bună este că lui Alice îi place, spre deosebire de cel de la IKEA.

Share pe Facebook

2 comentarii la “Am băut și eu cidru Strongbow

  1. D-Nblog

    Mie cel roșu îmi place și costă 3 lei bucata în hypermarket-uri (Selgros, Auchan). Cidru am băut prima dată toamna trecută, dar nu strongbow. Cel roșu zici că-i șampanie și l-am gustat în primele zile când a apărut în magazine și nu se făcea reclamă la el. Prima dată am crezut că e un import ca la diverse beri, ulterior am aflat detalii. Și vezi că cei de la Heineken au mai adus imediat după un cidru la sticlă de 0,5 l. Review-uri la astea eu nu fac; cu alcoolul nu prea mă împac și am adsense.

    Reply
    1. Revo Post author

      Ai dreptate, acum că stau să mă gândesc, cel roșu seamănă cu Robbie Bubble la gust 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *