Am deschis PC-ul si am ras

By | October 24, 2012

In general nu iau pulsul lansarilor de produse Apple. Sunt curios ca tot romanu’ cand se lanseaza iPhone si cam atat. Pentru prezentarea de aseara Apple anuntase deja ca este vorba despre un iPad mini. Curiozitatea mea s-a oprit in momentul in care nu am mai auzit “Apple’s new mysterious product will be revealed”. Asa ca nu m-am uitat la prezentare. M-am uitat la un film si m-am culcat.

Azi cand am ajuns acasa am deschis PC`ul intr-o doara, am intrat frumos pe Gizmodo si ce credeti ca am gasit ? Fix un articol intitulat: “Don’t Upgrade to the iPad 4“. Pur si simplu m-a bufnit rasul asa de tare incat am scuipat monitorul. Nu stiu de ce. Poate pentru ca nu ma asteptam sau poate din cinism pentru mactards. Un pic mai mult de juma’ de an si minunea tehnologica a fost inlocuita. Cand am citit si reactii de genul “d-abia mi-am cumparat iPad 3” am inteles ce simpla si frumoasa e viata mea.
Ce face Apple acum ? Pai tot Gizmodo o zice extrem de bine intr-un articol care merita citit cap-coada.

With every new release, it becomes increasingly clear that Apple’s no longer the pace car for an entire industry.

(…)

Compare the Apple of 2012, then, to the Apple juggernaut of 1998 to 2010. That Apple didn’t react to markets. It created them. Who wanted a tablet before the iPad? Who gave smartphones a second thought before the iPhone? Those products defined technology for a decade.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: