Am dus sacul la Lidl

By | July 14, 2015

Mi-a luat o lună să umplu sacul de la Lidl și să îl duc la punctul de colectare. Nu uitați că am un cadou pentru cei care sunt dispuși să facă același lucru.

L-am plimbat două zile în portbagaj pentru că în prima seară când am vrut să-l duc nu am găsit pe nimeni. A doua zi dimineața n-am avut noroc nici cu Lidl-ul de pe Uverturii nici cu cel de pe Valea Cascadelor. Dar până la urmă am găsit un băiat în căsuța verde de la Lidl-ul de pe Uverturii pe la ora 16.30, când era căldura mai mare. L-am întrebat când îl mai pot găsi și a zis că el este zilnic între 16.30 și 22.00 acolo. Probabil fiecare căsuță își face programul separat. Nu uitați că totuși sunt voluntari.

lidl-casuta-reciclare

Eu pusesem mai multe plastice acolo, crezând că nu ar fi mare deranj să recicleze și alte chestii în afară de PET-uri. Până la urmă tot plastic este.

Băiatul de acolo s-a oferit să le separe, spunând că cei de la Rebu se ocupă de colectare și că fac fițe dacă văd și altceva în afară de PET-uri acolo. Nu l-am lăsat, am făcut-o eu și cu ocazia asta am și numărat PET-urile. Într-o lună am aruncat 48 de sticle de plastic care cântăreau 2.6 Kg. Ca să încapă mai multe în sac, le-am făcut așa:

reciclare-pet

M-a înscris în aplicație și în timpul ăsta a mai sosit un domn cu un sac. L-am întrebat dacă de regulă vine lumea sau șomează toată ziua. Mi-a spus că în fiecare zi se umple până sus căsuța, deci e de bine. Haideți și voi, reușim împreună 🙂

Las concursul activ până se înscriu 20 de cititori. Doi s-au alăturat deja.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: