Apple lansează următoarele căști la modă

By | December 9, 2020

AirPods Max se numesc și probabil că de acum încolo le vom vedea în diverse videoclipuri rap/pop, peste urechile actorilor, baschetbaliștilor și jucătorilor de fotbal american. Cred că vor avea o calitate audio bună, dar nu asta contează. Ce contează cu adevărat este că au un design care le face recognoscibile!

Chiar mă gândeam că a trecut ceva timp de la nebunia cu Beats și cu firul lor roșu. Acum Apple mizează pe căști pliabile fără fir, care se vor bate cu Sony WH-1000XM4 și cu echivalentul de la Bose. În rest, vor veni și cu celelalte funcții de la AirPods Pro: Adaptive EQ, Spatial Sound, Transparency Mode. Vor avea difuzoare de 40 mm, giroscop și accelerometru pentru a face diverse șmecherii în combinație cu iPhone-ul sau cu iPad-ul, cum ar fi 5.1, 7.1 sau Dolby Atmos.

Ca să fiu sincer, nu-s un mare fan al design-ului. Nu-mi place forma aceasta de pătrat rotunjit, preluată de la Apple Watch și nici culorile nu mă dau pe spate. Ce-mi place în schimb este acel “digital crown”, care mi s-a părut super mișto și când a apărut pe Apple Watch.

Prețul e cam mare. La 550$ depășesc Sony WH-100XM4, Bose QuietComfort 35 II și Bose 700. Dar hey, și Beats-urile au fost de fapt un statement. Nu vrei să aibă toți săracii căști ca ale tale, nu?! Că altfel nu le mai porți cu mândrie pe stradă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Apple lansează următoarele căști la modă

  1. Dragos

    exagerat de scumpe. Nu vad de ce sa nu cumpar Sony mentionat sau acele BOSE

    Reply

Spune-ți și tu părerea: