Bell & Ross Flight Instruments – se întâmplă și la case mai mari

By | April 24, 2013

Bell & Ross este o firmă franțuzească care inițial producea echipamente pentru cockpit-ul avioanelor. Ulterior au devenit producători de ceasuri iar un model de-al lor este în top 10 personal la capitolul “objects of desire”.

Luna trecută au avut un concurs pe pagina de facebook. Cerința era să postezi un video motivațional despre zbor, folosindu-te doar de filmări personale. După ce 3 săptămâni mi-am stors creierii încercând să mă gândesc la o idee de film, în ultimele 3 zile m-a lovit. Am vorbit cu un coleg, i-am prezentat scenariul și am purces la filmare.

Din păcate Bell&Ross a avut o eroare la aplicația care înregistra videoclipurile și nu l-am putut posta. Le-am trimis un mesaj privat și am așteptat răspunsul până ce concursul s-a terminat. Când au afișat câștigătorii am văzut foarte multe plângeri de la useri, legate de organizarea concursului.

Eu nu mă plâng. Îmi place cum a ieșit al 2-lea video pe care l-am filmat, regizat și montat. Actorul principal: George – care a venit și cu “aparatura” 🙂

[youtube=http://youtu.be/mgYXZqjS_5Y]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Bell & Ross Flight Instruments – se întâmplă și la case mai mari

Spune-ți și tu părerea: