Black Friday 2022 la Fashion Days – UPDATE: produse noi reduse și CONCURS

By | November 4, 2022

Black Friday 2022 debutează la Fashion Days luni, 7 noiembrie și ține până pe 13 noiembrie. Explicația este că cei de la Fashion Days încearcă să livreze cât mai multe comenzi, până când pornește Black Friday-ul și la eMAG. Startul a fost la 06:57 în aplicație iar notificarea a venit la 07:02 minute.

Spre deosebire de anii trecuți însă, Fashion Days dă drumul anul acesta la Black Friday concomitent în România, Bulgaria și Ungaria. Cu alte cuvinte, dacă vă doriți ceva, ar trebui să vă mișcați repede, pentru că acum sunt trei țări care concurează pe același stoc. Peste 80% din produsele din stocul lor vor fi la un preț mai mic decât prețul din ultimele 30 de zile și peste 75% din produse vor fi reduse la prețul din ultimele 60 de zile.

Black Friday ține până pe 13 noiembrie la Fashion Days, iar periodic vor fi adăugate produse noi. De exemplu pe 8 noiembrie vor avea oferte foarte bune la Mango, iar pe 9 noiembrie vor fi produse noi adăugate.

Noutăți de Black Friday 2022

În primul rând, clienții Genius vor avea 10% extra reducere la o selecție de branduri premium și bineînțeles, livrare gratuită la easybox și retur în 60 de zile.

black friday 2022 fashion days

Altă noutate este lansarea serviciului “Dressing Room”, care va oferi 2 opțiuni pentru tipuri diferite de clienți.

  • a) Cumperi mai multe produse, le probezi, le returnezi pe cele care nu-ți vin și să plătești doar ce păstrezi. Ai 30 de zile la dispoziție să returnezi ce nu păstrezi. Diferența fața de returul clasic este că aici nu-ți vei bloca banii pe toate produsele, ci vei plăti punctual doar ce vrei să oprești.
  • b) Comanzi acum, plătești mai târziu, în 4 rate. Se aplică un comision de 0.5%, care se aplică odată cu prima rată.

Produse care vor fi la reducere de Black Friday 2022 la Fashion Days

Acestea sunt produsele pe care le știu până acum. Însă verificați periodic articolul, pentru că voi mai adăuga articole până luni.

Iată și link-uri către ele, în caz că vreți să le adăugați la favorite:

Produsele reduse cu reducere extra de 10% pentru clienții Genius:

Câteva dintre cele mai bine vândute produse de până acum: 

Ghete de piele nabuc UGG
Pantofi sport Karl Lagerfeld
Pantofi sport Nike
Trening adidas Performance
Rucsac Guess

UPDATE: Produse noi adăugate pe 9 noiembrie

Pulover GAP: 129,99 Ron de la 247,99 Ron
Pulover Liu Jo: 309 ,99 Ron de la 559,99 Ron
Geanta Guess: 259,99 Ron de la 649,99 Ron
Ceas Armani Exchange: 309,99 Ron de la 800,99 Ron
Bluza Diesel: 309,99 Ron de la 599,99 Ron
Geaca Napapijri: 1033,99 Ron de la 2569,99 Ron
Cizme Pepe Jeans London: 279,99 Ron de la 467,99 Ron
Pantofi sport Lacoste: 299,99 Ron de la 566,99 Ron

CONCURS – ofer un voucher de 250 de lei

În primul rând, trebui să menționez că acest concurs este organizat de mine și nu are nicio afiliere cu Fashion Days. Ofer cadou un voucher în valoare de 250 de lei la Fashion Days, valabil până în 31 decembrie 2022.

Ce trebuie să faci?

  • Pasul 1: Dai share acestui articol pe Facebook. Îi poți da share oricând începând de acum, până pe 13 noiembrie. Poți apăsa pe butonul de sub articol sau click direct aici.
  • Pasul 2: Lași un comentariu la acest articol cu link-ul către share-ul respectiv. Aici sunt importante două lucruri. Trebuie să comentați la acest articol cu un email valid, pe care să îl verificați periodic (pentru că prin mail vă voi contacta în caz că sunteți câștigător). În al doilea rând, trebuie să aveți profilul de Facebook public, pentru ca eu să pot vedea share-ul articolului.

Iată cum puteți obține link-ul către postare.

a. De pe mobil:

b. De pe laptop:

Disclaimer: Acest concurs nu se adresează “concursomanilor” de meserie. Mă voi uita pe pagina de Facebook a fiecăruia și dacă văd mai mult de 3 concursuri printre ultimele postări, nu voi lua în calcul comentariul vostru. Așa că vă rog, nu vă obosiți să vă înscrieți.

Bonus: Cititorii blogului care se înscriu la concurs și au dat cel puțin un comentariu la oricare articol de pe blog până pe data de 03.11.2022 vor avea șanse duble la acest concurs. Adică eu îi voi pune de două ori pe listă atunci când voi face extragerea. Iar extragerea o voi face luni, pe 14 noiembrie, prin random.org. Voi extrage un câștigător și 2 rezerve. Dau mail câștigătorului și dacă nu primesc răspuns în două zile trec la prima rezervă și așa mai departe.

Cam atât. Spor la concurs și reveniți periodic la acest articol, pentru că îl voi mai actualiza cu produse la ofertă.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

14 comentarii la “Black Friday 2022 la Fashion Days – UPDATE: produse noi reduse și CONCURS

    1. Revo Post author

      Da, ai chiar 9 comentarii la activ, cu tot cu acesta. Mulțumesc!

    1. Revo Post author

      Da, am văzut postarea. Mulțumesc! Ai 2 intrări în concurs 🙂

Spune-ți și tu părerea: