Șoc! S-a închis KFC-ul din Centrul Vechi

By | November 3, 2022

Seara trecută am fost la o bere în Centrul Vechi și ca de obicei, după ce bei patru beri, ți se face foame. Așa că am mers pe Șelari, unde sistemul meu de navigație interstelar îmi spunea că trebuie să existe un KFC. Bine, unul dintre tovarășii cu care eram mi-a spus că s-a închis, dar eu tot n-am vrut să-l cred.

Am fost șocat însă să descopăr că acel KFC chiar s-a închis. Apoi am stat și m-am gândit, cred că este singurul restaurant KFC din câte s-au deschis despre care știu că s-a închis ulterior.

Și nu știu de ce, că atunci când s-a deschis mi s-a părut genială ideea de a amplasa un KFC chiar pe Șelari. Multe aripioare au fost sacrificate acolo după bețiile discuțiile epice de la Oktoberfest.

De flux de oameni și de clienți nu cred că se pune problema să nu fi avut. Oare să fi fost greu de gestionat, având în vedere că oamenii care intrau acolo era probabil un pic mai filozofi? Să fi fost poate din cauza clădirii care să se fi dovedit că are vreo clasă de risc seismic? Să fie oare din cauza pandemiei? Am încercat să-mi dau seama, dar știu exact când s-a închis, că nu trec tocmai des prin Centrul Vechi.

Anyway, it will be missed. De acum va trebui să mergem ca pe vremuri, la KFC Unirea sau KFC-ul de pe Regina Elisabeta.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: