Black Friday începe la GSMnet cu prețuri începând de la 0.99 lei

By | November 9, 2022

V-am mai scris și în anii precedenți de GSMnet. Au venit ca o surpriză plăcută la unul dintre Black Friday-uri și apoi au devenit unul dintre magazinele pe care le verific întotdeauna când vreau să-mi cumpăr ceva pentru telefon. Au prețuri bune la accesorii, căști, wearables, routere, gadgeturi, cabluri de încărcare șamd. Și pentru că au super multe pe stoc, pot să dau o singură comandă cu mai multe și nu plătesc decât o dată costul de transport. Au și o interfață mișto în care introduci modelul telefonului și apoi îți arată direct doar accesoriile pentru el, ca să nu te mai chinui tu să stai să filtrezi.

Eh, dacă i-ați urmărit în anii precedenți de Black Friday, știți că tradiția lor este să ofere produse la prețuri foarte mici, chiar și de la 0.99 lei. Anul acesta vor avea peste 4000 de produse la reducere și toți cei care comandă peste 150 de lei participă la tragerea la sorți pentru una dintre cele trei tablete Huawei Matepad Pro 2021. Între timp aveți aici un countdown până când dau drumul la Black Friday și câteva produse reduse. Trebuie apăsat pe fiecare produs în parte pentru a vedea prețul la reducere.

Black Friday începe la ei joi, 10 noiembrie, la ora 23.30 în aplicația lor de Android și iOS și la 00:00 pe site.

Din ce am văzut până acum, mie îmi plac acele OnePlus Buds Pro. La 450 de lei, aceste căști oferă active noise cancelling, rezistență IP55 pentru căști și IPX4 pentru carcasă și au o mulțime de funcții. De la Transparency, care ajută atunci când vrei să vorbești cu altcineva fără să dai căștile jos, Audio ID (cu profiluri diferite de sunet în funcție de utilizator), până la posibilitatea de a configura ce scurtături să deschidă căștile atunci când apeși pe ele. ANC-ul este eficient, căștile sunt bine construite și au și autonomie bună. Dacă n-aș fi avut Samsung, probabil că pe acestea le-aș fi cumpărat. Iar dacă aveți cumva un telefon OnePlus, aveți și o integrare ceva mai bună.

Nici chargerul acela de Samsung nu sună rău. Am deja trei, răspândite pe acasă și pe la birou, dar parcă n-ar mai strica încă unul la acel preț.

În fine, stați cu ochii pe ei că veți mai vedea oferte bune. Și descărcați aplicația dacă vreți să prindeți produsele mișto, că nu se știe dacă mai ajung și pe site.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: