Două produse interesante la Black Friday la LIDL

By | November 9, 2022

Răsfoind catalogul lor în căutare de produse interesante de la săptămâna mexicană, am dat peste ofertele de Black Friday. Lidl a avut întotdeauna oferte la Black Friday, dar eu n-am apucat niciodată să fiu pe fază. Ba chiar îmi aduc aminte acum mulți ani, întorcându-mă de la muncă, am văzut toată parcarea de la Lidl Uverturii plină cu oameni care așteptau să se deschidă magazinul.

În fine, anul acesta am văzut două oferte bune la ei.

Primul este acest redresor auto, care la 45 de lei este o afacere foarte bună.

 

redresor lidl black fridayEu de-a lungul timpului am luat vreo trei astfel de redresoare. Am luat unul pentru mine, pe care i l-am dat tatălui meu, am luat unul pentru tatăl lui Alice și cred că am mai cumpărat și încă unul pentru mine, dar pe care nu știu pe unde l-am pus. Am și scris un articol despre redresor. De atunci și până acum an încărcat câteva baterii cu el. Dacă bateria nu este complet moartă, face treabă. Dacă bateria este FUBAR, nu o va încărca cu forța. Prețul este foarte bun oricum, mai jos de 70 nu l-am văzut niciodată.

Al doilea produs este această friteuză cu aer cald.

Eu am luat prin 2017 un air fryer de la Philips (ceva de genul) pe care am dat vreo 900 de lei în 2017. Acum, dacă aș mai vrea să iau încă unul, aș lua probabil cel mai ieftin model. Este pur și simplu o cutie cu un element care se încălzește și cu un ventilator. Ba chiar cel de la Lidl, la cei 180 de lei cât costă, mi se pare și mai luxos, pentru ca are și afișaj digital. Al meu n-are.

Mi se pare însă un gadget util prin bucătărie. Este un fel de mini cuptor electric, iar dacă ai unul pe gaz, poate te ajută un astfel de cuptor electric cu reglaj precis al temperaturii. Plus că în ultimul timp prețul gazului a crescut enorm și e mai ieftin să gătești pe electricitate.

Noi îl folosim când avem puține alimente de preparat și nu vrem să dăm drumul la cuptorul mare. De exemplu când avem un pește, câțiva cârnați, niște fish fingers, o brânză brie, două mere coapte șamd.

Altfel, mai sunt câteva lucruri interesante în oferta de Black Friday. Inclusiv un aspirator și un televizor care fac “Yuhuuu” atunci când le pornești:

catalog lidl black fridayPromoția este valabila între 11 și 13 noiembrie. Dar aș putea să pun pariu că redresorul o să dispară în prima jumătate de zi.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Două produse interesante la Black Friday la LIDL

  1. Ciprian

    Lidl-shop.nl ma anunti ce vrei si gasim o metoda sa ajung la tine 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: