Boston Dynamics prezintă noul robot umanoid Atlas

By | April 22, 2024

Acum 6 zile Boston Dynamics a pus pe YouTube un clip cu titlul “Farewell to HD Atlas”, în care au adus un fel de omagiu robotului umanoid Atlas. N-au zis exact ce se întâmplă cu el, au lăsat doar să se înțeleagă că “îl retrag”, iar clipul se termina cu mesajul “‘Til we meet again, Atlas.”.

Not gonna lie, eu urmăresc de mult timp progresul celor de la Boston Dynamics cu roboții umanoizi, așa că m-am simțit un pic nostalgic să revăd o parte din clipurile cu Atlas împedicându-se și căzând ca o cărămidă. Și în același timp am privit cu un pic de atenție și îngrijorare văzând cât de mult a progresat acest robot umanoid.

Ei bine, după 6 zile de mister …. Boston Dynamics a clarificat ce se va întâmpla cu Atlas printr-un nou clip.

Doamnelor și domnilor, noul Atlas:

Nu știu ce părere aveți voi, dar mie clipul acesta de un minut mi-a activat cam toate angoasele legate de roboți. Vorba unui comentariu, l-au făcut să se ridice în cel mai neliniștitor mod posibil. După ce l-am văzut cum s-a ridicat și cum s-a întors spre cameră, mă așteptam să i se înroșească cercul acela din jurul capului, să zică ceva de genul: “Target: Eliminate!” și să-l atace pe cel care ține camera.

Oricum, trăim vremuri interesante. Dacă întreabă cineva, eu întotdeauna am avut o părere bună despre roboți, da?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Boston Dynamics prezintă noul robot umanoid Atlas

Spune-ți și tu părerea: