Bucureștiul nu mai suportă mitinguri

By | July 21, 2021

Nu exagerez dacă spun că nu am mai văzut vreodată Bucureștiul atât de aglomerat. Cel puțin nu la noi în zonă. A avut Alice un drum de făcut de dimineață și până la urmă l-a abandonat după ce i-a luat mai bine de jumătate de oră să ajungă de pe Nicolae Caramfil pe Aviatorilor. Efectiv a stat în coloană de când a ieșit din spatele blocului și până s-a întors înapoi. O oră i-a luat să iasă pe bulevard și apoi să se întoarcă.

M-am uitat și eu pe Waze. Așa arăta orașul la ora 9:20:

Caramfil, Aviatorilor, Buzești, Titulescu, Mihalache, Griviței, Podul Grant, Iancu de Hunedoara. Tot blocat. Asta într-o zi de miercuri, teoretic după ora de vârf, în condițiile în care elevii nu se duc la școală și mulți bucureșteni sunt plecați în concedii. Motivul? S-a închis circulația pe direcția Piața Presei – Arcul de Triumf – Kisselef – Piața Victoriei din cauza mitingului aviației.

Acum imaginați-vă că mitingul ăsta avea loc în octombrie într-o zi în care toți bucureștenii erau la muncă. Părerea mea este că Bucureștiul nu mai suportă astfel de mitinguri și manifestații, indiferent de momentul anului.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Bucureștiul nu mai suportă mitinguri

  1. Cipri

    Eu in general nu inteleg rostul mitingurilor, paradelor si alte evenimente de genul asta, care sunt, din punctul meu de vedere, arhaice, demodate si, cum zici tu, neadecvate in Bucuresti dar nu numai acolo. Cred ca doar copiii mai sunt incantati de asa ceva.

    Reply
    1. Revo Post author

      Parada de 1 decembrie o înțeleg, poate și ceva festiv cu ocazia debutului sărbătorilor de iarnă/aprinderea luminilor în București șamd. Ar putea fi benefice și pentru copii și poate pentru turism. Dar în rest ar fi mai inteligent să organizeze mini-zone festive prin tot orașul decât să blocheze de fiecare dată traficul în tot orașul.

    1. Cipri

      Si asta e adevarat 🙂 Nu mai suporta nici Brasovul d’apai Bucurestiul.

    2. Revo Post author

      Nici mașini. Dar e mai ușor și mai rapid să nu te asasinezi cu un miting sau paradă decât să rezolvi problema mașinilor în exces.

Spune-ți și tu părerea: