Cântar pentru troller – una dintre cele mai bune invenții pentru călătorii

By | May 4, 2017

Căutam de mult un cântar de voiaj, pentru că de fiecare dată ne este frică să punem prea multe în bagaj, și când ajungem la check-in constatăm că mai aveam 3-4 kg disponibile. Din această cauză spun despre cântarul de bagaje că este una dintre cele mai mișto invenții pe care le-am descoperit recent.

cantar troller

Are o chingă pe care o prinzi în jurul mânerului, apoi îl pornești și ridici trollerul. Când pui troller-ul jos, cântarul digital afișează greutatea pe care a măsurat-o. Dispozitivul în sine are vreo 10 cm lungime, 4 grosime și cântărește maxim 50 de grame, așa că merită să îl pui în troller înainte să pleci.

cantar voiaj

Are un singur buton, funcționează cu o baterie CR 2032 și măsoară cu o precizie de 100 de grame. Sarcina maximă pe care o poate măsura cred că este 40 de kg, iar cea minimă 1 kg. Noi când l-am testat a fos destul de precis. Parcă doar o dată a măsurat cu 200 de grame mai puțin decât ce a măsurat cântarul celor de la check in.

Noi l-am primit cadou, însă îl găsiți în mai multe variante la eMAG sau la evoMAG. Sfatul meu e să-l cumpărați pe cel mai ieftin sau pe cel care are transportul gratis. Toate fac același lucru.

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cântar pentru troller – una dintre cele mai bune invenții pentru călătorii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *