Zece cărticele de la Cărturești pentru copii mici

By | November 10, 2023

A început Black Friday la Cărturești, așa că ne-am uitat la ce oferte au și am selectat dintre ele câteva cărticele pe care noi deja le avem. Dacă aveți un copil mic în familie (1-3 ani) și vreți să îi faceți un cadou, cărticelele de mai jos au fost foarte apreciate la noi. Este posibil să le găsiți la prețuri cu câțiva lei mai mici în alte părți. Însă aici avantajul este că sunt toate la un loc dacă vreți să comandați mai multe.

  1. Nu am rabdare (Emotiile lui Noni) – Aurelie Chien Chow Chine – Ne-a ajutat să facem paralela cu Noni atunci când el este agitat, are vreun tantrum sau pur și simplu … nu are răbdare.
  2. Usborne Winter Wonderland Sound Book – Aceasta este și una dintre cărticelele noastre preferate. D-abia așteptăm să vină iarna ca să o scoatem din nou.
  3. Usborne What are stars? – Este simpatică. De aici știe că “ceru’ negru” = noapte și “ceru’ albastru” = zi. Plus ce înseamnă stelele, luna, soarele.
  4. Max merge la gradinita – Christian Tielmann – A fost foarte utilă pentru a-l pregăti înainte de grădiniță.
  5. Sa invatam regulile de circulatie – De aici a învățat că la “omuleț verde” traversăm și la roșu ne oprim.
  6. Un punct de la care incepe totul – Peter H. Reynolds
  7. Raspundel Istetel. Primele mele forme si culori – Răspundelul mi se pare un device foarte interesant. El însă are perioade și perioade. Uneori se joacă foarte concentrat cu el timp de 3-4 zile și alte ori îl ignoră o perioadă lungă de timp.
  8. Bruno vrea la olita – Sandra GrimmPotty training.
  9. Conni o ajuta pe mama – Liane Schneider – Wishful thinking.
  10. Forme – Avem vreo trei din această serie. Cea cu formele a fost utilă când era mai mic.

De altfel, tot de la Cărturești obișnuim să mai cumpărăm ceaiuri, diverse cadouri de Crăciun, chestii de fandom Star Wars sau cadouri pentru străini. Cumva în fiecare an găsim câte ceva de cumpărat de la ei. Bineînțeles că am mai dat o comandă și acum 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: