Samsung are oferte de Black Friday pe site-ul lor + CONCURS prin care puteți câștiga vouchere

By | November 10, 2023

Black Friday a început și pe site-ul Samsung. Pe lângă ofertele de la celelalte magazine mari, Samsung are și pe site-ul lor o promoție care va dura până pe 12 octombrie. Partea interesantă este că pe site-ul lor puteți juca un joculeț prin care să câștigați vouchere de 10% reducere pentru anumite produse. Au peste 300 de produse reduse la care va funcționa voucherul de 10%, iar din acestea, 140 dintre au și reducere de Black Friday.

Cum funcționează concursul Samsung?

Samsung a creat trei jocuri special pentru această campanie (le găsiți aici). Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe samsung.com și să alegeți unul dintre cele trei jocuri.

Pentru fiecare joc trebuie să faceți ceva anume. Odată ce ați completat provocarea, veți primi un voucher care vă oferă 10% discount. Mie de exemplu mi-a plăcut să joc Bubble Trouble.

Vă puteți juca fiecare joc în parte de ori de câte ori vreți și puteți colecta oricâte vouchere vreți, însă fiecare voucher va putea fi utilizat pentru o achiziție. Adică dacă aveți zece vouchere, puteți da zece comenzi cu 10% reducere. Voucherele nu se cumulează. Acest lucru înseamnă că dacă aveți două vouchere de 10% nu veți primi o reducere de 20%, ci că puteți da două comenzi, fiecare cu câte 10% reducere. Samsung va menține anumite reduceri până la final de an, însă vouchere vor fi valabile începând cu 10 noiembrie și până pe 12 noiembrie.

Ce produse sunt reduse pe site-ul Samsung?

Mașini de spălat – reduceri de până la 32%

De exemplu modelul acesta este o mașină de spălat cu uscător încorporat. Are capacitate de încărcare de 9 kg pentru mașină, 6 kg pentru uscător, 1400 rpm, Eco Bubble și SmartThings. Eco Bubble este o funcție foarte utilă pentru că face spumă foarte fină, care pătrunde în țesătură și astfel spală mult mai bine hainele. Are și program rapid (39 minute), funcție de adăugare a hainelor după ce a pornit programul și igienizare cu abur. Mi se pare foarte utilă și conexiunea cu SmartThings. Noi am luat un uscător Samsung și e foarte plăcut să îți dea telefonul notificare că s-a terminat programul sau să poți vedea un grafic cu consumul de energie.

Și că tot vorbim de uscător, noi avem acest model și suntem super mulțumiți de el. A fost una dintre cele mai bune achiziții din ultimul timp. Dacă-l găsiți la reducere, vi-l recomand.

Frigidere si combine – până la 20% reducere

Iată și un model aflat la reducere:

Aspiratoare verticale – până la 25% reducere

Modelul Bespoke Jet One Pet este modelul “de lux”, cu funcție de înlăturare a părului de animale. Eu am cumpărat deja un aspirator clasic anul trecut, însă ulterior am realizat că următorul aspirator va fi cu siguranță unul vertical cu acumulator. Este mult mai ușor de depozitat vertical în spatele unei uși și mai rapid de scos de acolo și aspirat.

Telefoane, tablete, wearables – reduceri de până la 1100 lei

S23 Ultra (varianta de 1 TB) este la reducere. Eu am luat cu 6.500 lei varianta de 512 GB în februarie, cu toate reducerile posibile, să vedem cât va fi acum. Iar la categoria wearables, Buds2 sunt pe site-ul Samsung, la fel și Watch5 Pro 45 mm, Black Titanium.

Televizoare

Aici sunt două bonusuri. Pentru anumite televizoare se aplică voucherul de la joculeț dar au inclus în preț și un soundbar. De exemplu la acest model, care-i Neo QLED-ul din 2023, cu diagonală de 189 cm. Practic cât sufrageria mea.

Iar acest QLED de 65 are și el un preț special.

Vreți și mai mare? Sunt câteva modele de 214 cm care sunt reduse. Și mai mare? La modelul de 249 cm se va aplica și voucherul din jocurile Black Friday și oferta include și soundbar-ul cadou.

P.S: Dacă vreți să vă informați despre TV-urile Samsung de top de anul acesta, puteți citi articolul meu. Le-am văzut “pe viu” și am scris care sunt noutățile și diferențele între diverse modele.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: