Câteva evenimente în week-end

By | April 22, 2016

Dacă nu v-ați făcut agenda pentru week-end, iată câteva evenimente interesante:

1) LAN Party v.15 by LSE – Cu excepția DreamHack, cred că a devenit cel mai mare LAN Party din țară. Dacă nu, sigur este cea mai mare competiție din mediul universitar. Începe sâmbătă, 23 aprilie, la ora 10.00, în Rectoratul UPB. Sponsorul principal este PC Garage iar organizatorii se așteaptă la 1.500 de vizitatori. Se joacă FIFA, LoL, CS:GO, HeartStone și Dota. Vedeți dacă se mai pot face înscrieri.

2) Marșul bicicliștilor, #orașpentruoameni – Este organizat de Optar, este legal, cu aprobări. Coloana pornește mâine la ora 14.30 de la piața Charles de Gaulle.

3) Serile Teatrului Studențesc – Ediția a XVIII-a, organizat de studenții de la Cibernetică. Mai sunt câteva spectacole în această seară iar intrarea este liberă. Dacă sunteți studenți.

4) Excursie cu Orașul.ro – Cei de la “Asociația Bucureștiul meu drag” organizează excursii foto gratuite la care îmi place să mă duc și eu de fiecare dată când îmi permite timpul. Această excursie este organizată cu ocazia Weekend-ului Galeriilor. Se pornește de la capătul tramvaiului 41 și se vor vizita galeriile câtorva artiști.

5) Salonul Auto-Moto – Drifturi, tuning, grătare și bere din partea organizatorilor. Şi pe lângă asta, Uber asigură transportul. Pare raiul oricărui șofer.

Sper că nu stați în casă în week-end 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Câteva evenimente în week-end

  1. Mihai

    In casa nu stau sigur – mai am de sapat la cazma vreo 300 mp de gradina. Daca vrea careva sa participe la acest eveniment se lasa cu gratar si sprit. Am descoperit o sifonarie pe strada pentru cei nostalgici.

    Reply
  2. IonutP

    Cred ca LanParty-ul de la UPB este peste cel de la Dreamhack dpdv al audientei. Prea multi pustani la Dreamhack, dupa parerea mea. Nu sunt deranjanti, dar parca prefer un ‘party’ cu persoane mai apropiate de varsta mea.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: