Ce ar trebui să pună Apple pe iPhone 7

By | July 26, 2016

Au apărut deja câteva poze și clipuri cu iPhone-urile de anul acesta. Se pare că vor fi două modele, unul cu display de 4.7″ și altul cu 5″. Unii spun că va fi și un al treilea model, iPhone Pro, cu două camere. Din câte văd, zvonurile se feresc să le numească iPhone 7, ci mai degrabă iPhone 2016, pentru că s-ar putea să fie numite pe principiul iPhone SE.

Oricum, nu ar trebui să ne așteptăm la mari schimbări de design. Anul viitor iPhone-ul împlinește 10 ani și se pare că Apple nu va mai face un redesign anul acesta, ci îl va lăsa pentru aniversarea de la anul. Cele două modele de anul acesta probabil că vor fi lansate în prima parte a lunii septembrie.

Ce cred eu că ar trebui să existe pe iPhone-urile din 2016:

  • Fast Charging
  • Wireless Charging
  • Hardware pentru VR

Ce face Apple?

  • Cameră din nou ieșită în relief
  • Schimbă jack-ul de 3.5″ cu altă mufă

P.S: Nu înțeleg, Apple le impune leak-erilor să filmeze 240p, sau cum?

Sursă: BGR

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Ce ar trebui să pună Apple pe iPhone 7

  1. Sorin

    Apple pe iPhone 7 ar trebui să pună o etichetă: sînteți niște fraieri pentru că acceptați orice schimbare ne-o permitem noi pentru că așa vrea mușchii noștrii. Cumva trebuie găsită o prescurtare, eventual redus la un simbol, la un logo. Prostiile pe care le face Apple sînt totuși acceptate de fani, ceea ce mă depășește. De la o versiune la alta, schimbările făcute numai din principiul “schimbăm pentru că așa vrem”, aceste schimbări fac incompatibile aceste serii. Ori fanii în idioțenia lor le acceptă numai pentru că dacă are Apple are un motiv în plus să se laude în fața celorlalți care nu au așa ceva. Ori să dai căruță de bani numai pentru că să te fudulești, asta consider o dovadă de prostie supremă. Un moft costisitor.

    Reply
  2. Madalin

    Camera aia arata oribil. Din acest motiv eu inca folosesc iPhone 5S, Nu le impune sa filmeze asa, insa pare mai credibil si interesant cand e filmat la o calitate mai proasta, ca si cand filmarea a fost facuta pe ascuns, cu camera de la ceas. 😀

    Reply
    1. Revo Post author

      Camera aia zici că e capac de canal, vorba unui coleg 🙂

Spune-ți și tu părerea: