Ce v-ați cumpărat de Black Friday (2021) ?

By | November 14, 2021

Noi am început Black Friday mai din timp. Prima comandă care se poate califica drept “în cadrul Black Friday” a venit de la evoMAG, week-end-ul trecut. Am cumpărat de acolo un încărcător Super Fast Charge de 25W pentru Samsung (49 lei parcă), un încărcător Ultra Super Fast Charge OMG 45W – vezi că ia foc – pentru mașină, care este în continuare la același preț excelent (109 lei), două cabluri de iPhone pentru Alice (2 x 39 lei) și un set de gantere (329 lei).

Apoi miercuri dimineață mi-a cumpărat Alice două cardigans (cardigane?!) de la Fashion Days. Unul de la EDC by Esprit (149 lei) și unul de la Tom Tailor (159 lei). Au venit amândouă joi la easybox, dar n-am apucat să le probez, pentru că eram cu ochii pe celelalte promoții de la eMAG.

De la PC Garage am rugat-o pe Alice să comande un router TP-Link Archer AX20 cu WiFi 6 undeva după miezul nopții, pentru că eu făceam conspect la celelalte reduceri de pe restul site-urilor. Am vrut acest router pentru că mi se pare un best buy pentru un router cu WiFi 6 la prețul lui. Este de fapt modelul superior celui pe care-l dă RDS în custodie. Singurul lucru pe care-l oferă în plus acesta față de cel de la RDS este un port USB.

Vineri dimineață ne-am trezit pe la ora 6.30, fără să urmărim ceva anume din produsele vedetă. Ce am cumpărat?

Primul produs împușcat a fost Samsung Galaxy S20 FE (2021) la ora 07:26, care la 1900 lei avea un preț mai bun decât Galaxy S10. L-am cumpărat pentru tata, pentru a înlocui vechiul Galaxy S6. Apoi am mai comandat și un filtru de apă potabilă Aquaphor (360 lei), pentru că m-am săturat să car bidoane de 5 litri de apă și să arunc atât de mult plastic ulterior. Apoi aparatul de bărbierit de la Philips (350 lei), pentru că al meu a început să dea semne de oboseală. Și pentru că Roomba al părinților lui Alice a început să doarmă pe traseu, am comandat și un Roborock S6 MaxV (1800 lei). Diferența între S5 și S6 era destul de mică (300 lei), așa că am considerat că mai bine mergem pe S6 direct.

Apoi am început să comandăm diverse chestii mici. Eu am luat un suport de laptop (49 lei) pentru la muncă. Ideea este că tastatura laptopului de la muncă s-a cam deteriorat și aș vrea să-i pun una wireless, doar că spațiul pe birou este destul de mic. Așa că voi ridica laptopul pe acest stand și voi pune tastatura sub stand. Am găsit un Apple MagSafe la 95 lei pe care l-am luat pentru Alice – apropo, încă este la același preț. Și apoi am trecut la capitolul “pentru bucătărie”. Am luat setul de tigăi Tefal Ingenio la 150 lei și o tigaie Tefal de 28 de cm, care încă este la același preț – 70 lei. Apoi a mai luat Alice un mixer vertical (150 lei) – și el încă la același pret – pentru piure și alte paste și am finalizat capitolul “eMAG” cu 1 kg de cafea Lavazza Oro. Cea de 1 kg costa cât una de 500 gr.

Am încheiat seara cu o comandă la Cărturești. A cumpărat Alice Mythos de Stephen Fry (27.5 lei), Copilul invizibil de Gaspar Gyorgy (24.5) și un ceai. Am comandat cu livrare din magazin și probabil că voi mai lua 2-3 ceaiuri când voi merge să ridic comanda. Apropo, vă recomand Apple Strudel, Pomegranate Orange sau Apple Cider.

Deocamdată de la eMAG a ajuns telefonul, filtrul de apă, MagSafe-ul și cafeaua. Mâine urmează robotul și routerul și vom mai vedea după de restul.

Ca și anul trecut mi s-a părut că am cumpărat mai mult produse esențiale decât achiziții mari precum TV-uri, laptopuri sau console. Am zis că nu cumpăr PS5 decât atunci când apare God Of War 5 🙂

Voi? Ce v-ați luat? Au ajuns?

UPDATE: MagSafe-ul pare fake. Mai investighez, până atunci – do not buy it!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

17 comentarii la “Ce v-ați cumpărat de Black Friday (2021) ?

  1. Adrian Bolocan

    Ai făcut ceva cumpărături, să te bucuri de ele!

    Eu am luat abonamentul Genius, o piatră de ascuțit cuțite – pe care am și returnat-o – și un ceas. Ceasul ajunge mâine. 😀

    Reply
  2. vlad

    Trezit vineri la 6:40 si luat:
    S20 – livrat
    un suport de tableta redus de la 9 la 6 lei, si livrare 13 lei :)) – livrat
    lampa de carte – livrat
    o umbrela – pret neredus – ar fi vrut sa il livreze ieri dar nu eram acasa
    o caferiera pentru parinti – pret neredus
    niste carti pentru parinti – pret redus
    un mouse razer – pret redus
    o tava delimano pentru parinti

    De la munca ne-au dat buget sa ne cumparam birou si scaun, am asteptat black friday sperand sa luam ceva mai bun pentru aceeasi bani. Nu a fost cazul, pe ce aveam noi pe liste nu a fost nici o reducere. Pana la urma am luat:
    un birou de la emag – livrat azi
    un birou de la ikea
    2 scaune de la ergohuman – unu ar fi vrut sa il livreze ieri dar nu eram acasa

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu pot să cred că nu aveai o umbrelă în casă și a trebuit să cumperi de Black Friday una :))

    2. Vlad

      Avea nevasta una. A mea s-a rupt prin septembrie.
      Am sperat la oferta buna. N-a fost. Am luat la acelasi pret, 77 lei + 20 livrarea

  3. Andrei B

    Am cumparat un laptop TUF la 4000 lei, un bax de Corona, un parfum Ck la 87 lei, un pistol de vopsit Bosch pe la 390 lei, un 6 pack heineken la 20 lei.
    Aveam in plan inca un laptop ca sa pot juca online in acelasi timp cu baiatul, dar deja exageram cu banii dati pe gaming. Speram si la un bundle ps5 dar nu a fost nimic.
    Sotia avea misiune sa cumpere un congelator sau lada frigorifica si a ratat cu brio misiunea pentru ca nu s-a putut decide.

    Reply
    1. Revo Post author

      Do not drink and paint! :))

      Legat de PS5, era de așteptat. Stocurile de PS5 sunt subțiri de când s-a lansat. Sony nu poate ține pasul cu cererea, așa că n-are niciun motiv să-l reducă prea curând. Singura șansă să fi apărut la reducere ar fi fost să facă eMAG o aroganță și să se folosească de bugetul de marketing ca să-l vândă la un preț mai mic și să creeze buzz.

  4. SirNeo

    Mi 3H, multe prostioare (curele de ceas, baterii, cabluri, etc) si alcool.

    Reply
  5. Adi

    Apple mega safe este acum 75 lei. Nu, nu sunt ,,umflate,, preturile de Black friday. Sigur e o întâmplare ca azi e cu 25% mai ieftin decât a fost de black friday.

    Reply
    1. Mario

      Bun pont. Totusi reducerea e din cauza altui seller, pt ca inainte nu era “pro smart desing”.

    2. Revo Post author

      Da, cel care-l vinde acum este alt seller. Dar vă sfătuiesc să nu vă grăbiți să cumpărați. Al meu a venit acum și am dubii în privința lui, s-ar putea să fie fake. Mai investighez. Până atunci voi face un update la articol.

  6. CatalinR

    Anul trecut a fost primul an in care nu am cumparat nimic de BF, anul asta este primul an in care nici macar nu am urmarit BF.

    Reply
  7. Alexa

    Culmea e ca am cumparat mai ieftin dupa black friday, a fost cel mai fake black friday de pana acum.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: