Ce puteți vedea la Bucharest Tech Week

By | May 28, 2016

Am publicat strategic acest articol tocmai sâmbătă de dimineață, în ideea că poate vă hotărâți să treceți pe la Bucharest Tech Week. Ce puteți vedea acolo? În primul rând foarte multe mașini, lucru care cred că îi va delecta și pe cei mici.

Am fost plăcut surprins să aflu că poți urca în mașinile expuse de BMW, un i3 și un i8:

Următoarea atracție pe listă ar fi Tesla P85D:

Tesla este adusă la expoziție de E-Motion Electric, o firmă ce montează stații de încărcare pentru mașini electrice. E mașina unuia dintre asociați, așa că nu este descuiată.

Apropo de stații de încărcare, pare genul de business în care ar fi trebuit să investești deja până acum, dacă ai fi avut banii. Am văzut o mulțime de firme acolo care se ocupă cu montarea aceastor stații. Am și discutat cu câteva dintre ele, dar asta cred că o lăsăm pentru un articol viitor.

Alt trend? Tot felul de gadgeturi pentru transport. Treceau în permanență pe lângă mine oameni pe scootere, skateboard-uri și trotinete electrice. Vă puteți plimba și voi cu ele:

Ce altceva mai puteți face? La standul Samsung puteți proba Gear VR iar peste drum, HTC pune la dispoziție versiunea lor de VR. Sunt și standuri micuțe interesante, la unul dintre ele îți puteai printa un 3D Selfie. Şi mi-a făcut plăcere să-i întâlnesc pe cei de la Robochallenge acolo. Au venit cu robotul vice-campion mondial la proba de sumo.

Ar mai fi câte ceva de făcut pe la standuri, dar vă las pe voi să descoperiți, că altfel se pierde farmecul. Dacă vreți să mergeți, programați-vă vreo 2 ore pentru distracție.

Expoziția are loc în Piața George Enescu și durează până duminică. Nu uitați să vă înscrieți pe site, ca să nu plătiți taxă la fața locului.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: