Cea mai mare Shaorma din Univers !

By | May 28, 2012

A se observa ca am scris si Shaorma si Univers cu majuscule. That BIG ! Titlul trebuia sa fie initial “cea mai mare Shaorma din București” dar sunt sigur ca nu mai sunt natii pe planeta asta care fac shaorma asa mare. Si aia din spatiu sigur sunt vegetarieni, ca in toate filmele sunt verzi.

Poate ca in poza pare mica. De fapt, chiar pare. Camera nu are destui megapixeli pentru un obiect asa imens. Acum fara gluma, are circumferinta unei sticle de 2L si nu o poti tine cu o singura mana. Este atat de mare incat ti se face rusine cu ea in public. De mancat in mers nu cred ca se pune problema. Sfatul meu e ca daca va incumetati la asa ceva sa o luati la pachet pentru ca o sa aratati hilar incercand s-o mancati.

Unul dintre motivele pentru care este asa mare este pentru ca ingredientele sunt taiate foarte spartan (ma refer la bucatile de pui si castraveti) iar cartofii sunt d-aia sanatosi ca la mama acasa. Gustul este destul de bun, fara a fi spectaculos (ii lipseste un dressing calumea care sa inchege totul). Ingredientele au fost proaspete.

O gasiti la restaurantul/fast-food-ul/ Rustic din incinta Cora Lujerului si costa 10 lei. Pe tava se afla si sora ei mai mica (8lei).

P.S: De parca n-ar fi destul, la 10 lei iti dau si un pahar de limonada.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Cea mai mare Shaorma din Univers !

Spune-ți și tu părerea: