Cele mai inovatoare companii din lume în 2018

By | January 30, 2018

Topul celor mai inovatoare companii este realizat anual de către BCG (The Boston Consulting Group), una dintre cele mai cunoscute firme de consultanță în management la nivel global. Clasamentul este întocmit la nivel mondial pe baza unui sondaj de opinie la care participă 1500 de directori de inovare din industrii diferite. Cu alte cuvinte, degeabă pompează o companie foarte mulți bani în R&D, dacă “juriul” nu ia în calcul acele investiții. La nivel mondial, topul arată așa:

Sunt uimit că Apple încă mai rezistă pe primul loc și că Tesla nu are un loc în primele 5. Nici de Microsoft nu știu să mai fi făcut ceva notabil în ultimii ani, dar Google și Amazon cu siguranță își merită pozițiile. Orange este cea mai bine clasată companie europeană, pe locul 19, și totodată singurul operator telecom din top.

Pe site-ul BCG puteți vedea topul interactiv, evoluția în timp a companiilor, inclusiv a unora care acum nu au mai intrat în top, sau puteți selecta companiile doar dintr-un anumit domeniu.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cele mai inovatoare companii din lume în 2018

  1. Sorin

    Clasamentul ăsta pare să fie ca și un top al gagicilor frumoase: cele mai arătoase și cele mai sexy. Evident totul depinde doar de gusturile juriului, care se știe prea bine cum pot fi influențate juriile… Gagici frumoase – dar frumoase numai pînă deschide gura și constați că sînt niște analfabete pe interior. Cam așa e și cu topul ăsta al firmelor. Apă de ploaie…

    Reply
    1. Revo Post author

      Adică vrei să spui că n-ai da o tură cu o gagică pe nume Tesla? 😛

Spune-ți și tu părerea: