Chestia asta chiar funcționează!

By | March 27, 2024

Pe principiul azi ești tânăr și mâine te entuziasmezi la produse de curățenie… am văzut acest pămătuf promovat de diverși influenceri. Și cum am întotdeauna încredere în părerile influencerilor, primul instinct a fost să țin minte numele produsului să nu cumva să-l cumpăr din greșeală.

Bine, pericolul era minim pentru că mai cumpărasem ceva similar în urmă cu vreo 4-5 ani. Era ceva de la Carrefour, marca lor. Mi s-a părut atât de inutil încât l-am folosit o singură dată și apoi l-am aruncat într-un colț al debaralei în care a rămas până astăzi.

Doar că am primit acest Swiffer cadou de la Freshful și am zis că dacă tot mi l-au dat, să-l și încerc înainte să-l arunc. Și surpriză! Este foarte-foarte eficient în ștersul prafului. Adică nu trebuie să apeși sau să dai de 2-3 ori în același loc. Pur și simplu “mângâi” normal suprafața pe care vrei s-o ștergi iar pămătuful chiar reține praful.Am dat cu el pe comoda TV, apoi pe televizor, apoi pe PlayStation (4), apoi pe PS5, apoi pe un hard disk extern care mereu adună praf, apoi pe birou, pe tastatură, pe monitor, pe laptop, apoi pe pervazul geamului… Și uite cum din joacă am șters praful prin toată sufrageria, spre încântarea lui Alice. Este util în zone cu cabluri, spații înguste șamd pentru că nu trebuie să ridici efectiv obiectul de acolo ca să poți da cu cârpa de praf, ci poți băga acest pămătuf.

Așadar, dacă “iubiți” la fel de mult ca mine să ștergeți praful, ustensila asta măcar face treaba un pic mai ușoară. Îl găsiți cam peste tot. La eMAG, dintr-un motiv care îmi scapă acum, varianta cu 3 rezerve costă 37 de lei și varianta cu 4 rezerve costă 27 de lei, deci cumpărați pachetul cu 4 rezerve direct.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Chestia asta chiar funcționează!

    1. GuestStar

      Da, neapărat cel cu mâner lung, mai ales că se poate și seta la vreo câteva unghiuri prestabilite ca să iei praful de pe dulapuri, de exemplu.

  1. Pavel

    Folosesc de ceva timp și sunt tare mulțumit. Că nici eu nu sunt mare fan a șters prafului.

    Există și varianta mai ieftină la Lidl și chiar ok și respectiva. Am auzit cunoștințe care au cumpărat și de pe Aliexpress sau Temu și la fel au fost mulțumiți. La prețuri mult mai bune evident.

    După ce termin setul de pămătufuri de brand, o să încerc și de pe Temu.

    Reply
  2. Sorin

    Imi place ca arata ca si cum ar fi decupat cineva niste masti medicale ramase pe stoc din pandemie.
    Si nu imi place pentru ca inseamna mai mult plastic aruncat cu rezervele alea.
    Am de cativa ani o varianta de pamatuf de-asta permanent, ala clasic “curcubeu” care se vinde prin piata.
    Are un puf mai fin tot din poliester, merge scuturat, chiar spalat, si refolosit. La un moment dat il arunci cu totul ca arata rau, dar poti sa faci asta dupa 1-2 ani, nu arunci plastic dupa fiecare curatenie.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: