Chiar atât de mult ne spionăm între noi în România?

By | January 12, 2022

Mă uitam în diagonală pe ofertele din Revoluția Prețurilor de la eMAG și mi s-au oprit ochii la această categorie. Chiar pe prima pagină, la tab-ul cu “telefoane, tablete și gadgeturi”, adică acolo unde ai interesul să pui produsele care se vând cel mai bine, pe secțiunea de “Smart Home și Gadgeturi”, se găsesc o mulțime de dispozitive de spionaj amator.

Prima dată am văzut acest “detector de camere și microfoane ascunse” și am zis … Heh? Chiar există un astfel de dispozitiv? Să fim serioși … cine cumpără așa ceva? De fapt … câte persoane cumpără așa ceva?

Și apoi am dat un scroll mai jos și am văzut o ofertă variată de: alarmă personală tip breloc, mini cameră wifi pentru spionaj, dispozitiv urmărire.

Am mai văzut astfel de gadgeturi pe eMAG, nu-i o surpriză. Surpriza însă este poziționarea lor chiar pe prima pagină, la un loc cu cele mai vândute gadgeturi.

De aici trag concluzia că eu duc o viață banală, în care nu am nevoie de astfel de gadgeturi, în timp ce restul românilor duc o viață de spioni, cu multe situații limită și răsturnări de situație. Genul de viață în care ai nevoie de astfel de dispozitive ca să te pui la adăpost.

Există vreo societate secretă a pensionarilor spioni? Sau e vreo tradiție la început de an de care nu știu eu? Spionează-ți vecinul ca să-ți meargă bine tot anul?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Chiar atât de mult ne spionăm între noi în România?

  1. Dan

    Nu cred că orice e interesat așa de tare în ce face capra vecinului… dar în ce privește soții geloși și firmele cu secrete de serviciu ce trebuie protejate, cred că piața e destul de mare….

    Reply

Spune-ți și tu părerea: