Ciucu demonstrează cât de jos este nivelul polițiștilor locali

By | November 4, 2021

Primarul Sectorului 6 le-a dat examen cu cărțile pe bancă polițiștilor locali. Am găsit un scurt reportaj de pe Pro TV pe tema asta. Reacțiile care le au domni polițiștii sunt de aur.

S-a ajuns până în punctul în care cineva a chemat poliția. Da, un polițist a chemat poliția la un examen al polițiștilor. Probabil că polițistul respectiv credea că e ilegal ca cineva să ia un polițist la întrebări 🙂

Iată și declarația lui Ciucu pe tema asta.

Voi vă dați seama cât de jos este nivelul? Practic dacă știi să citești și să scrii în limba română și un pic de matematică elementară, deja ești supra calificat pentru meseria de polițist local. Adică tot ce trebuia să faci la examen era să cauți articolul din legislație și să bifezi răspunsul corect la întrebare. Pe cuvânt, m-am uitat și eu pe întrebări, că le-a postat Ciucu. Sunt 6 întrebări acolo. Patru dintre ele sunt evidente. Le rezolvi cu logică, nu trebuie să fii polițist și să cunoști legislația ca să te prinzi care-i răspunsul corect. Mai rămân două, pe care trebuie să le citești din legislație.

Aceștia sunt oamenii care ar trebui să aibă grijă de noi. Să intervină într-un conflict, să-l aplaneze, să identifice o problemă, să sancționeze. Feeling safe yet? Acum luați această imagine și proiectați-o în toată țara, că peste tot sunt la fel de pregătiți polițiștii locali.

Ce să mai zic. Ami pare rău la domni polițiștii dacă Cicu le-a produs supărare, dar asta e realitatea.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Ciucu demonstrează cât de jos este nivelul polițiștilor locali

  1. Andrei M

    vezi ca nu peste tot este acest nivel de “jos”!
    In multe locuri se dau examene dificile ca ocupi un loc, iar mai apoi conform legii faci 3 luni de scoala la o scoala de politie. Ghici, exact cat fac si cei din MAI cu incadrare directa. Deci nu sunt cu nimic mai prejos! Unii cu studii superioare cu mai multe facultati terminare, doar ca nu isi gasesc in tara asta minunata un job mai bine platit.
    Nu ii subestima pe toti!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: