Concurs cu biletele la DreamHack Masters 2014

By | October 28, 2014

Vineri începe DreamHack Masters 2014 la Sala Polivalentă, cel de-al IV-lea turneu organizat în România. Va fi un week-end plin cu Dota 2, HeartStone, Counter-Strike: Global Offensive, League Of Legend, Cosplay, tombole, concursuri și lansări de produse. Eu am scris despre edițiile trecute aici și aici. Programul complet pentru această ediție este aici.

Am pentru cititorii acestui blog 5 invitații de oferit din partea Telekom. Ca să intrați în posesia uneia dintre ele, trebuie să-mi lăsați un comentariu și să-mi spuneți care este primul joc pe care vă amintiți că l-ați jucat pe PC. Dacă vreți să îmi spuneți și ce mai jucați prin anii ’90, chiar vă rog. Eu îmi aduc aminte de exemplu de GTA II, Midtown Madness, Max Payne, Dune 2000, Colin McRae Rally, FIFA 99 și parcă și de Monster Truck Madness.

Câștigătorii îi voi extrage joi, prin random.org. Încerc să trimit invitațiile prin mail în așa fel încât să aveți timp să vi le printați în timp pentru prima zi. Sunt individuale și sunt valabile pentru toate cele 3 zile ale evenimentului.

Spor la treabă!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

14 comentarii la “Concurs cu biletele la DreamHack Masters 2014

  1. Ciprian

    Primul a fost Grand Prix Circuits ( ms-dos 🙂 ). Am mai jucat: BC Racers, Lotus Turbo Challenge, Prehistorik, Mario, Prince of Persia, Aladdin, Wolfenstien, World of Warcraft 2, DYNA Blaster :X, Mad TV, FIFA ’99, NFS 2 și deja ajungem la chestii cunoscute.

    Reply
  2. Adrn95

    Aladdin nasira’s revenge,102 Dalmatians: Puppies To The Rescue, Tarzan

    Reply
  3. Mihai

    Cred ca GTA II am jucat prima oara (pe pc ca înainte am avut o consola terminator si eram cel mai tare la Mario). Apoi îmi amintesc de NFS II, III, NFS Porsche s.a.m.d, Mortal Kombat, jucam la sala cu prietenii un Rally care se putea juca in split screen, evident long night si long day in care jucam doar counter. Am mai jucat age of mythology, starcraft destul de mult, IGI 1 si 2, wolfenstein, worms si lista poate continua…

    Reply
  4. Orhan

    Prince of Persia si Grand Prix Circuits, pe vremea cand aveam monitor alb negru.

    Reply
  5. Pici

    Cred ca primele jocuri pe PC jucate a fost Prehistorik si Wolfenstein 3D, daca nu ma inseala memoria. Alte jocuri vechi, pe care le-am jucat, in special in internet cafe-uri (ca, de.. aia aveau pc-uri mai bune) cand eram copchil au fost HalfLife, CS1.5, Quake 2, Fifa98, NFS2, GTA2, UT2000, Delta Force: Land worrior, AOE2, Jazz Rabbit.. etc. In fine, cam astea sunt o parte din jocurile pentru care eu am platit la i-net cafe-uri intr-un an cat pentru vreo 2 PC-uri noi, la vremea respectiva. Hai ca am alunecat cu totul in butoiul cu melancolie.. :))

    Reply

Spune-ți și tu părerea: