Concursul lunii mai pe revoblog.ro

By | May 25, 2017

Pentru că mi-am propus să fac câte un concurs în fiecare lună iar în aprilie nu am mai apucat, se reportează ca la Loteria Română. Drept urmare, luna aceasta avem două premii la concurs.

Ştiți deja cum stă treaba. Ca să participi, trebuie să fii abonat la newsletter. Dacă te-ai abonat deja, nu trebuie să mai faci nimic. Dacă nu ești abonat, lasă un mail aici:
Dacă vă abonați, primiți un singur mail pe zi, cu ultimele articole. Zău că nu sunt la fel de enervant ca Simona de pe Elefant 🙂

Luna aceasta avem drept premiul un kit care transformă smartphone-ul în proiector și un wireless range extender de la TP-Link.

Câștigătorul concursului din luna martie este Radu Bogdan, către care a plecat deja un mail.

P.S: Stați prin preajmă, mai urmează un concurs mișto cu două bilete. Mai multe nu spun 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Concursul lunii mai pe revoblog.ro

 1. Dan

  Cred că atunci când m-am înscris la newsletterul blogului, am făcut o greșeală – nu pentru că m-am înscris – ci cum am făcut-o, fiindcă primesc de două ori cele două mesaje – odată în Promotions (fisier implicit gmail) și încă o dată în Updates, un alt fisier implicit gmail.

  Reply
  1. Revo Post author

   Mulțumesc că mi-ai zis! O să îți caut diseară mailul în baza de date, ca să văd dacă este introdus cumva de două ori.

 2. Giotto

  Mama, ce mi-am adus aminte de Simona! Ce cosmar! Si se mai baga si Alex sa trimita cate un mail. Asta cred ca era frate ceva. Cand castigam?

  Reply
  1. Revo Post author

   Luni sau marți se anunță concursul nou și câștigătorul concursului din mai.

Spune-ți și tu părerea: