Guvernometrul arată cum respectă Guvernul promisiunile

By | May 26, 2017

Dacă vreți să vedeți ce a făcut până acum Guvernul din tot ce a promis, site-ul guvernometru al celor de la factual este excelent. Eu îl salvez și voi reveni periodic ca să îmi mai fac sânge amar.

Dați click pe fiecare domeniu în parte (de ex Administrație) și apoi deschideți fiecare secțiune (bani publici, digitalizare etc.). Punctele care nu au fost realizate sunt scrise cu taburi albe, iar cele realizate cu verde.

În momentul de față, Guvernul a realizat atât de puține lucruri din planul guvernamental încât am putea să spunem direct că face abstracție de el. De exemplu singurele trei realizări din domeniul administrației sunt înființarea a trei ministere noi. Cum ar veni … înainte era un pic dezordine, ne mai trebuiau niște ministere.

Continuând cu agricultura, din cele 72 de promisiuni, guvernul a realizat una singură. De fapt, doar la buget și la mediul de afaceri s-a umblat cu încredere, că acolo este interesul.

Oricum, marea problemă nu ar fi dacă Guvernul nu realizează nimic din ce a promis. Problema este că pe lângă acest program pe care nu îl respectă, mai “realizează” și alte lucruri.

Ştiu că oricum plevei nu îi pasă de asemenea detalii și practic misisunea site-ului este ingrată. Totuși, aș urmări site-ul până la finalul celor 5 ani (dacă mai scăpăm). Apoi aș printa rezultatul final și l-aș lipi pe fruntea fiecărui votant PSD.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Guvernometrul arată cum respectă Guvernul promisiunile

  1. Dan

    Și ce program beton de guvernare au.. păcat de el că nu este posibil să fie pus în practică – era ideal, în principiu…. dar nu toți încăpem în principiu, că în principiu se trăiește bine…. acolo încap doar parlamentarii…..

    Reply
  2. Andrei

    Pentru guvernanti e foarte bine…pentru cei guvernati mai ales daca nu sunt bugetari e mai putin bine.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: