Cum este bean bag-ul cumpărat de la eMAG

By | November 20, 2018

Probabil că nici dacă aș fi cumpărat o mașină n-aș fi primit la fel de multe întrebări câte am primit despre bean bag-ul pe care l-am cumpărat de Black Friday. Așa că l-am despachetat și l-am “testat”.

Fotoliul este vândut pe eMAG de Pufrelax, însă nu este chiar ce îmi doream. În primul rând din cauza culorii, care în realitate mi se pare că diferă cam mult față de poza de prezentare. În lumină naturală bate un pic spre maroniu, în timp ce pe site este mai spre gri/negru/cărbune.

Apoi, din cauza materialului, care este un fel de vinilin. Care are și părți bune și părți rele. Partea bună este că va fi impermeabil în cazul în care se varsă un lichid. Partea nasoală este că te vei încinge vara stând pe el. Aș fi vrut unul din material textil, dar nu mi-am dat seama când l-am comandat.

Și nu în ultimul rând, mi se pare cam mic pentru cei 186 cm ai mei. El are formă de pară și are dimensiunile de 70 x 70 x 70 cm. Eu speram să mă cuprindă cu totul și să stau și cu capul sprijinit de ceva. Doar că nu prea sunt șanse.

În concluzie, nu știu ce să zic. Oare să-l păstrez și să sper că se vor mai tasa bilele de polistiren din el? Să mai scot eu din umplutură ca să-l fac mai puțin rigid? Sau să-l returnez direct și să cumpăr unul mai mare? Atâtea decizii…

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Cum este bean bag-ul cumpărat de la eMAG

  1. Mitza

    ,, Sau să-l returnez direct și să cumpăr unul mai mare?” – Yes, altul mai mare, mai confortabil si sa fie din textil. 🙂 Il cumperi odata si stii o treaba. 😀

    Reply
  2. Calin

    Lasand la o parte “utilitatea” produsului in cauza, nu ma pot abtine sa vomit inca o data ( inca o data pe an ! ) la fiecare manifestare de “gang-bang comercial” intr-o anume perioada ( la noi, Noiembrie )
    Pai… cu referire stricta la ABSOLUTA nevoie de mr.bean-bag-ul de mai sus in preajma Sarbatorilor, in plina luna de gradinite / scoli / licee / facultati ( adica no vacation ! ) NOI ( toti romanii ! ) CE FACEM ??? Punem botul la toate CACATURILE pe care de pilda ni le-am fi putut lejer comanda in Februarie, cand sufla vantul in economie…
    Ce vreau sa spun de fapt?!: … e ca unii care au un business 365 / 12 /30 / 7 / 24 h… se uita cu scarba cum din cauza unor punatori de bot la prostii cvasi-“absolut”-necesare TOATE firmele de curierat sunt in nervous breakdown… si toata mizeria de infrastructura nationala este sufocata de mutat RAHAT ! din pct.A in pct. B in foarte scurt timp !
    Rugand pe aceasta cale adminul blogului sa inteleaga ca “nothing personal”, incep sa ma intreb daca noi romanii nu cumva ne meritam soarta !?
    nota: mai tineti minte filmul cu A. Schwarzenneger, “Goana dupa cadou” ??? …eh !

    Reply
    1. Revo Post author

      Mi se pare că trăiești Black Friday mai intens decât cei care vânează ofertele.
      Eu nu le-aș plânge de milă firmelor de curierat, ci mai degrabă aș înjura guvernul pentru starea drumurilor și pentru trafic. Că acolo e problema. Ei ar avea capacitate să livreze mai mult, ar exista potențial pentru vânzări mai mari, deci potențial pentru a crește și bugetul statului în definitiv. Dar totul se oprește la infrastructură.
      Apropo de bean bag-ul ăla, de prin 2013 vreau unul, de când am fost la un Bloggers LAN Party 2 😀 Dar mereu am zis “e prea scump, nu dau atâția bani pe așa ceva”. Acum chiar a fost la un preț bun, așa că l-am luat.
      Referitor la “Goana după cadou”, da, așa cum ți se par ție nebuni oamenii care comandă de Black Friday, așa-i consider eu pe cei care aleargă după cadouri de Crăciun până în ultima secundă. Eu prefer să comand cadourile pentru membrii familiei de BF și să aștept Crăciunul fericit și relaxat 🙂

  3. Calin

    Traiesc EFECTELE NEGATIVE ale black friday mai intens decat cei care vaneaza ofertele …
    E partea intunecata a fenomenului !
    asta era ideea !
    asteapta Craciunul fericit si relaxat … ! altii nu isi vor primi “cadourile” sau marfa esentiala existentei nici inainte, nici dupa Craciun… !

    Reply
  4. Calin

    asteapta Craciunul fericit & relaxat si injura guvernul in continuare !
    anul asta ti-ai primit TU cadourile in timp util… altii poate nu si-au primit organele pt transplant la timp !
    merry bean-bag ! …ce usor e sa-i faci pe unii “”fericiti si relaxati” !

    Reply
    1. Revo Post author

      Da, sunt convins că cineva nu și-a primit organele la timp din cauză că am comandat eu un bean bag. Legătura era chiar acolo, nu știu cum de nu am observat-o.

Spune-ți și tu părerea: