Cum folosesc românii smartphone-urile

By | February 12, 2018

Huawei a făcut împreună cu IPSOS un studiu pentru a identifica obiceiurilor de utilizare a smartphone-urilor în regiune. Așadar, inclusiv în România. Așa cum era de așteptat, se confirmă că suntem dependenți de smartphone. 95% dintre respondenți spun că nu prea ies din casă fără smartphone.

De ieșit fără telefon din casă am mai pățit, la mine fără ceas este problema 🙂

Până nu de mult și eu mă regăseam în categoria celor care puneau mâna pe telefon imediat ce se trezeau. De ceva timp am reușit să evit să fac acest lucru. Acum dau drumul la date mult mai târziu după ce mă trezesc și încerc ca și atunci când mă duc la culcare să nu mai folosesc telefonul în pat. Vă recomand să încercați. Vă veți trezi cu mintea mai limpede și mult mai relaxați.

Restul datelor sunt mai jos:

 

Studiul este din ianuarie 2018, în regiunea CEE Nordic, adică: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovenia și Turcia. Din fiecare țară au participat câte 500 de respondenți.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cum folosesc românii smartphone-urile

  1. Diana

    E interesant studiul, pentru ca ma regasesc, in mare parte. Desi.. sunt pe drumul cel bun, ma detasez de telefon si de tv seara si dimineata.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: