Cum o să părăsim Facebook

By | October 4, 2018

De la un timp, Facebook a început să-mi deschidă fiecare link în propria aplicație pe telefon. Am mers la setări și am bifat “Links open externally”. La fiecare update îmi debifează chestia asta.

Acum o lună sau două am blocat din Android toate notificările Facebook-ului. Astăzi, am văzut din nou o notificare în panelul de notificări. Nu știu cum, dar a reușit să suprascrie setările.

Plus toate notificările de la orice pagină căreia i-ai dat like și care face vreun event. Și pe care trebuie să le dezactivezi manual, pentru fiecare pagină în parte.

Plus notificările de “events happening near you”…

Plus celebra notificare pentru cei care au pagini, cu “people are boosting post like this”. Dacă ai OCD dai click doar ca să scapi de ea și să o marchezi ca citită, după care primești notificare cu “you haven’t finished boosting your post.”…

Mai devreme Facebook mi-a dat o notificare ca să mă anunțe că nu a comentat nimeni la o postare pe una dintre paginile pe care le administrez. Cum ar veni, m-a notificat că nu are nimic de notificat.

 

Cu mici mizerii de acest gen ajunge să te sufoce, până îl vei sufoca tu definitiv pe el. Și vom face așa unul câte unul.

Și apoi vom trece pe Instagram. Unde o vom lua de la capăt 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Cum o să părăsim Facebook

 1. Dada

  Adevar graiesti.

  Am dezinstalat aplicatia de Facebook si Messenger de pe telefon de o saptamana si este al naibii de bine, mult mai putin stres fara acel “bing” enervant sau luminita care te notifica la orice.

  Inca mai intru de 2-3 ori pe zi de pe laptop, ca sa vad ce se mai petrece, asta fiind si sursa de “stiri si noutati” utilizata.

  Asadar, sustin ideea de stress free without FB 🙂

  Reply
  1. Revo Post author

   Tot nu-i ok. Dacă-l folosești pe post de sursă de știri, poate fi periculos.

 2. Giovani

  Ce telefon ai? Eu am un XIAOMI cu Oreo 8.1.0 si nu primesc decat foarte foarte rar atentionari.

  Reply
  1. Revo Post author

   Huawei P20 Pro. Mai confirma cineva pe Facebook că a pățit același lucru și că explicația ar fi că au mutat atunci setările de notificări din aplicație în setările telefonului.

 3. Sir Neo

  Nu mai folosesc Facebook de 6 luni si e foarte bine (pe telefon nu am instalat decat WhatsApp de la ei iar de pe laptop intru odata la 2-3 saptamani say mai dau un scroll)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *