Cum să faci bani din criptomonede

By | February 4, 2022

Mulți prieteni mă întreabă cum se fac bani din crypto. Eu recunosc că nu sunt atât de abil într-ale criptomonedelor și sunt o persoană care are o aversiune medie spre mare de mare față de risc. Am cumpărat puțin Bitcoin, am ținut de el, am vândut mai scump. Am vândut niște Ripple pe pierdere. Nu am pierdut, dar nici nu m-am îmbogățit.

Însă dacă vreți să știți cum se fac banii, sunt multe alte persoane competente în domeniu de la care ne putem inspira. Cum ar fi de exemplu … influencerii.

Dar nu orice fel de influenceri! Cei adevărați, cu valoare. Bossfluencerii. Influenceri de combinații. Neapărat cu tricouri de la Vagabond, lanț la gât, curea Versace, tatuaje sau unghii false și botox.

Așadar, după ce am urmărit acest material de la PRO TV vă prezint rețeta succesului.

  • Pasul 1: Ia sfaturi financiare de la Abi Talent.
  • Pasul 2: Investește unde îți spune Abi Talent.
  • Pasul 3: Profit!

Cum, Nelson Finance promovată de Abi Talent era o țeapă?! Nuuuuuuu creeeeeeed!!!! Uitați-vă la Abi Talent, pare el genul de țepar care-ți fură telefonul în Piața Gorjului? Nu pare. Și mi se pare că și taică-su e ceva academician. Andra Volos pare genul de fată mintoasă care a făcut ASE-ul și a rupt cărțile de economie în două. Fonduri mutuale, ETF-uri, obligațiuni, pare genul care le mănâncă pe pâine. Crypto e practic doar desertul. Bogdan Mocanu la fel, a tras atât de mult la sală încât a făcut mușchi și pe creier și acum e investitor. Chitoșcă a fost fotbalist vreo două sezoane, deci știe cu banii. Bogdan Pietraru are BMW, deci e un om împlinit. Emily Burghelea poartă șapca întoarsă întoarsă în casă. Deci IQ level 200. Cum să n-ai încredere în oamenii ăștia?

Ce nu reușesc eu să-mi dau seama este care e profilul celui care trimite 5.000 de euro la Nelson, Gitex Capital sau alte pagini-ciuperci care apar peste noapte. Hai, înțeleg. Primul e un puștan cu lanțul peste tricou. Fix publicul lui Abi. Probabil că are niște părinți de bani gata și i-a furat de acolo. Dar al doilea păgubit din reportaj este om în toată firea. Și pare că mai e și ușor Ardelean după accent. Oamenii ăștia nu trebuiau să fie mai inteligenți?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cum să faci bani din criptomonede

  1. vlad

    Daca vrei sa iti incerci norocul, sa depui o suma pe care o poti pierde, La fel si cu Revolut prima data am depus suma minima, am testat ca merge, si incet incet am prins incredere.

    La fel si astia, sa fii depus o suma mica, daca era buna afacerea cum credeau, se tripla, puteau scoate suma initial si ramanea profitul reinvestit. Dar noh au fost all in

    Reply

Spune-ți și tu părerea: