Fotografie reală cu Dacia Bigster pe stradă în Praga

By | February 4, 2022

Până acum Dacia Bigster nu a apărut decât în fotografiile oficiale și în câteva clipuri de prezentare. Acum a fost surprinsă pentru prima dată “în carne și oase”, fără camuflaj, pe o stradă din Praga.

Human for scale:

dacia bigster foto strada

sursă

Fotografia nu-i prea grozavă, a fost surprinsă pe timp de noapte, iar mașina a stat descoperită doar câteva secunde.

Se pare că a ajuns în Praga pentru a fi prezentată sub mare secret dealerilor, și nici măcar ei nu au avut voie să o fotografieze.

Bineînțeles, în poză este vorba despre conceptul mașinii, nu despre varianta ei finală. Însă Dacia a anunțat anterior că mașina de serie nu va fi foarte diferită față de conceptul inițial.

Sunt curios dacă chiar va arăta așa. Din câte îmi aduc aminte, așa spuneau și despre conceptul Duster-ului, iar primul model de Duster, deși mișto, a arătat complet diferit față de concept.

Ce știm până acum despre Dacia Bigster este că va fi un SUV mai mare decât Duster, de aproximativ 4.6 metri lungime, cu 7 locuri. Va avea motorizări alternative și hibride (să sperăm că un pic mai mari decât ale Dusterului). Din păcate știm și data de lansare, iar aceasta este 2025. Deci vom mai avea de așteptat.

În fine, eu mă declar fan Dacia Bigster de mic.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Fotografie reală cu Dacia Bigster pe stradă în Praga

  1. Gigel

    Salut. Bigster va fi putin mai lung si mai inalt decat Duster. Versiunea cu 7 locuri a sarit din schema, momentan.
    Produsul final nu este departe de concept, diferentele sunt la nivel de detaliu. Spre deosebire de vechiul Duster care era la ani lumina fata de concept 🙂
    Legat de motorizari, vor fi cam aceleasi. Ramane si un diesel, apar niste variante hibride, dar nu vor fi motoare mai mari. Ci doar putin mai puternice.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: