Cum să faci rost de trafic de date gratuit alergând pe scări

By | February 26, 2016

Orange a găsit o ecuație prin care pune egal între tehnologie, dragoste și care te și menține în formă în același timp. Ştiam de My Heartbeats de săptămâna trecută și primul instinct a fost să-i fac o surpriză lui Alice. Până la urmă mi-a făcut e mie pentru că aplicația mi-a frânt un pic inima. Orange, să știi că dragostea nu ține cont de rețea! 🙂

orange-heartbeat

Oricum, nu am realizat că poți primi un bonus atât de mare la traficul de date decât după ce mi-a trimis un prieten al blogului un mail în care mi-a spus că a alergat pe scări pentru a obține 100 bpm și 1 GB trafic gratuit. M-am amuzat gândindu-mă că a împușcat doi iepuri dintr-o lovitură: și-a făcut și jumătatea fericită și a făcut și mișcare. Omule, un singur lucru am să-ți spun:

cheers-dicaprio

Acum serios vorbind, încercați aplicația. Bonusul durează 30 de zile și se alocă pentru trei distribuiri diferite. Deci presupun că poți obține până la 3GB. Poți trimite doar 3 GB, dar de primit poți primi 10 GB, de la mai mulți prieteni. Pe lângă asta, primiți și un voucher de 10€ pentru accesorii, poate vreți un mărțișor.

Şi mă tot gândeam, poate n-ar fi rău un parteneriat între un operator și o sala de fitness. Dacă ai primi 1 GB de trafic de date pentru 5 km alergați pe bandă, cred că așa aș avea și eu șansa să termin un maraton.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cum să faci rost de trafic de date gratuit alergând pe scări

  1. doru

    Hmm… Dacă am trafic nelimitat da date ar trebui să mă plâng că cei cărora le plătesc abonamentul de ani de zile nu sunt interesați de sănătatea mea? 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: