Mighty Car Mods FTW!

By | February 26, 2016

Mighty Car Mods este un show australian care continuă de unde a rămas Pimp My Ride. De fapt, tipii ăștia chiar fac chestiile pe bune, fără brizbrizuri și chestii Sci-Fi doar de ochii lumii. Uneori fac și tutoriale pentru modificări foarte ieftine. Şi în majoritatea timpului au și umor.

Nu sunt chiar toate episoadele de urmărit, dar eu mi-am pierdut câteva zile uitându-mă pe canalul lor. Mai ales că am ocazia să aflu mai multe despre chestii pe care eu nu aș avea ocazia să le pun pe mașină. De exemplu NOS.

Partea 1, cum montează instalația efectiv:

Partea a doua, când fac mici ajustări pe dyno:

Şi partea a treia, când scot mașina pe circuit:

Nu au doar clipuri cu modificări fanteziste. Clipul ăsta mi-a plăcut pentru că am văzut câteva soluții simple la probleme de care ai putea să te lovești când dai găuri și trebuie să aliniezi chestiile perfect. Am să țin minte ideile cu pasta de dinți și cu cartonul:

Singura problemă a show-ului este că își pierde un pic din credibilitate, din moment ce nu poți accepta sfaturi de la unii care nu știu pe ce parte a șoselei se conduce 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Mighty Car Mods FTW!

  1. Dragos

    Buna asta cu partea gresita a drumului. La fel zic si eu despre ei, ciprioti si englezii din UK. Le-am urmarit cateva proiecte si eu. Ce mult mi-a placut Mini-ul clasic supraalimentat cu compresor de mini modern.

    Reply
    1. Mcm

      Da… Moog e vegetarian si il tot obliga pe Marty sa asiste cum mananca el tofu:)))

Spune-ți și tu părerea: