Cum să Hyperlapse pe Android

By | September 1, 2014

Instagram a scos săptămâna trecută Hyperlapse, o aplicație separată cu care spun ei că poți face timelapse-uri ținând telefonul în mână. E impropriu spus timelapse, pentru că această tehnică este un pic mai complexă. Timelapse-ul presupune în primul rând fotografierea unei scene cu un număr redus de cadre pe secundă. După procesare, îmbinarea acelor fotografii dă impresia că timpul trece mai repede.

Revenind, marea bubă este că aplicația Hyperlapse nu este valabilă decât pe Android. Dar din seria: “I was Hyperlapsing before it was cool”, eu foloseam de mult o aplicație în stilul Hyperlapse pentru Android. Se numește Framelapse și cu ea am făcut filmulețul de mai jos:

[youtube=http://youtu.be/K-lfF0oeOWE]

Avantajul este că spre deosebire de Hyperlapse, îți poți salva videoclipul în ce format vrei tu și poți face ce vrei tu cu el. Fără să te limitezi la un pătrat de 10×10 cm. Ba mai mult, poți adăuga chiar și muzică pe fundal.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

7 comentarii la “Cum să Hyperlapse pe Android

  1. revo Post author

    L-aș fi lăsat pe Youtube să-l stabilizeze dar mi-a fost frică să nu mai aștept încă o oră. Şi bănuiesc că în final tot n-ar fi fost atât de smooth într-adevăr.

    Reply
    1. revo Post author

      Pentru puțin, sper să meargă și la altitudine mai mare 🙂

    2. Adrian Nechita

      Testez săptămâna asta, deoarece voi fi la Tuzla pentru boogie. 😛

    3. revo Post author

      Have fun! Să nu uiți să ne arăți și nouă ce ți-a ieșit

Spune-ți și tu părerea: