Cum și-a început Vin Diesel cariera

By | July 1, 2014

Înainte să fie actori celebri, Stalone era speculant, Pacino gigolo și Vin Diesel golan. În tinerețe a intrat într-un teatru ca să-l vandalizeze un pic împreună cu fratele lui geamăn. Erau copii așa că directorul teatrului le-a dat un rol în următorul spectacol, în loc să cheme poliția.

Chiar și așa, i-a fost greu să facă trecerea de la teatru la ceva mai mare. A urmat un timp în care a lucrat ca bodyguard la intrarea într-un club. De acolo și-a primit și porecla – Vin Diesel.

Nu prea avea succes la castinguri, mai ales că fizicul lui era cam intimidant, așa că s-a gândit să regizeze un scurt metraj în care să povestească exact care-i problema lui cu actoria:

[youtube=http://youtu.be/rBeuyjlbes8]

[youtube=http://youtu.be/PWWh5cX6BX4]

Problema era că un tip care are rădăcini nemțești, americane, scoțiene și englezești doar din partea mamei este destul de greu de potrivit într-un rol clasic. Erau dezamăgiți deopotrivă și cei care căutau la casting un hispanic dar și cei care căutau un negru. Vin era câte puțin din toate. Şi nici vocea nu-l ajuta. Când am văzut prima dată un film cu el am crezut că el își deformează intenționat vocea, ca să fie amuzant.

Îmi place Vin Diesel ca actor. Nu sunt un mare fan, joacă mai mult în popcorn movies. Dar mi-a plăcut ideea filmului de 20 de minute. Şi mi s-a părut și foarte interesantă povestea. O problemă foarte complicată, cu o rezolvare atât de simplă și naturală.

[sursă parțială: wikipedia]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cum și-a început Vin Diesel cariera

Spune-ți și tu părerea: