Ce ne-am cumpărat noi de Black Friday de la Fashion Days (deocamdată)

By | November 6, 2023

Fashion Days a pornit astăzi Black Friday la ora 06:56 și am intrat și noi ca să mai cumpărăm una-alta. În principiu nu am căutat ceva de brand, ci doar am vrut să rezolvăm punctual niște neajunsuri pe care le avea garderoba noastră.

Încep cu ce mi-am cumpărat eu, pentru că la mine e simplu.

Bermude elastice de denim Kiabi – 23 lei de la 78 lei

Bermude din denim cu talie medie Colin’s – 56 lei de la 100 lei

Poate până diseară voi lua și acest hanoraccă mi se pare cool și mi-a cam rămas pe retină.

Atât s-a putut.

Astă vară am constatat că am cam rămas fără pantaloni scurți pentru că de când cu cel mic, m-am cam tăvălit alături de el peste tot. Unii s-au mai rupt, pe unii i-am mai pătat când am mâncat împreună cu el pizza într-o poziție nefirească și tot așa. Am luat deci niște bermude care să fie ok ca preț și (sper) să țină la tăvăleală.

Aș mai fi cumpărat 2-3 perechi, dar nu am avut răbdare să stau să caut și să fac filtrare și după “bermude denim” și după “pantaloni scurți denim”.

Mi-ar mai trebui un cardigan, niște tricouri, poate niște ghete mai subțiri de toamnă-iarnă, dar nici nu am avut timp să mă uit prea bine și realitatea este că iarna a devenit atât de blândă în ultimii ani în București încât nu știu dacă chiar am nevoie cu adevărat.

Apoi Alice… pe principiul “bermude și geacă”, a luat și ea o pereche de pantaloni scurți, plus multe geci, din care probabil că se vor returna toate mai puțin una. Ah, și cămăși, pentru că acum trebuie să meargă la birou mai des.

Pantaloni scurti din denim cu talie medie Vero Moda – 41 lei de la 151 lei

Geaca cu vatelina si gluga Mountain WindbreakerGeaca cu vatelina si gluga Mountain Windbreaker Superdry – 250 lei de la 648 lei

Geaca matlasata cu gluga Tom Tailor – 180 lei de la 347 lei

Geaca cu aspect matlasat s.Oliver – 310 lei de la 601 lei

Geaca matlasata cu gluga Vero Moda – 220 lei de la 388 lei

Geaca pliabila cu vatelina si design matlasat s.Oliver – 360 lei de la 601 lei

Camasa cu maneci lungi si decolteu in V Stefanel – 220 lei de la 398 lei

Camasa uni cu guler ascutit s.Oliver – 150 lei de la 230 lei

Camasa de poplin Romin Heavy Tools – 180 lei de la 200 lei

Și pentru cel mic am luat încălțări. Vom proba ambele modele și vom opri unul din ele. Anul trecut a avut tot Geox Amphibiox pentru iarnă și s-a înțeles foarte bine cu ele.

Cizme cu inchidere velcro si imprimeu grafic Geox – 180 lei de la 390 lei

Ghete cu inchidere velcro Geox – 220 lei de la 399 lei

În rest, probabil că voi mai adăuga produse pe listă până diseară. Mi s-a părut că spre deosebire de anii trecuți, Fashion Days nu a mai organizat produsele pe categorii în prima pagină (pantofi sport, cămăși, jachete, etc.), ci le-a pus pe toate la un loc în categoria de “Reduceri Black Friday”.

Știu că pentru ei este mai avantajos așa, însă eu nu sunt genul care să se uite pe o listă de produse pentru “inspirație”. Eu mă duc direct targetat și îmi cumpăr ce am nevoie. Din această cauză mi s-a părut mai greu de navigat, pentru că nu am vrut să stau să mă uit la sute de produse ca să caut specific ce vreau eu. Așa că le-am luat pe cele care le aveam în favorite și nu am avut răbdare să stau să caut și altele. Poate diseară să mai dau o tură.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Ce ne-am cumpărat noi de Black Friday de la Fashion Days (deocamdată)

Spune-ți și tu părerea: