Da, rușii tocmai au scuipat pe istoria României

By | September 28, 2016

De fapt, tocmai și-au arătat în mod oficial părerea lor cu privire la umila noastră țară. Propaganda rusofonă funcționează oricum de mult timp pe numeroase site-uri ale căror articole le vedeți share-uite pe Facebook. Doar că acum au și oficializat disprețul lor față de români.

Dacă aveați vreo îndoială că donația de 100€ pentru Cumințenia Pământului nu este o batjocură, clipul de mai jos ar trebui să vă lămurească:

https://youtu.be/cyYEgJkQUws

Aici ar fi două aspecte. Primul, dacă n-aș fi donat pentru Cumințenia Pământului, m-aș fi simțit și mai disprețuit de donația rușilor, care aruncă 100€ ca și cum i-ar arunca unui lăutar. Dacă n-ați donat și vă inflamați pe net o faceți degeaba. Vreți să aveți o părere pe marginea subiectului? Un SMS cu textul “Brancusi” la 8833 și apoi putem sta de vorbă.

Al doilea lucru. Avem din nou ocazia să le dăm o palmă peste față rușilor. Celelalte palme pe care le-am dat sunt la Moise în articol. Dacă nu la nivel militar sau la iscusință în politică, măcar în chestii din astea minore am putea să le arătăm că mușcăm când suntem încolțiți și călcați pe coadă. Cum ar fi să mobilizăm, să strângem cu 100€ mai mult decât trebuie și apoi să înapoiem ambasadei ruse cei 100€?

Vise. Campania se termină vineri și nu sunt bani destui. Eu am donat deja, v-am spus aici de ce. Acum o să mai donez o dată. Măcar de-aș avea șansa să le bat obrazul #săracilor ălora de la ambasada rusă.

Sursă foto: Biziday.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: