Dar de Subaru WRX 2015 ce părere aveți?

By | December 15, 2013

Săptămâna trecută vă ziceam de Mustang, acum am văzut încă o mașină cu aceeași culoare, “roșu o vreau”. Ea se numește Subaru WRX și se lansează sub sloganul “Drool Sideways”. Are motor boxer de 2.0L, 268 de cai putere și o mare priză de aer pe capotă (varianta pentru US). Cutie este manuală cu 6 trepte și  motorul are cuplu de 340 Nm.

Bineînțeles, fiind o mașină sport, vei vrea să cari cartofi cu ea, așa că japonezii au fost generoși. Volumul portbagajului ajunge la 340 de litri iar bancheta se poate rabata.

Acum mai trebuie doar să mă decid dacă vreau Mustangul sau WRX-ul.

Ah, înainte să vedeți filmul vă avertizez că o să vă rămână pe creier: Na-na-na-naaa….

[youtube=http://youtu.be/tE9Qo2ZztWY&modestbranding=1&nologo=1&showinfo=0]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Dar de Subaru WRX 2015 ce părere aveți?

  1. Alex Dumitru

    Parca mai bine arata varianta precedenta. Avea un design diferit fata de ceilalti, iar acum seamana mult cu Focus RS.

    Reply
    1. revo Post author

      Mie varianta precedentă nu mi-a plăcut prea mult. Mi-a plăcut în schimb prima generație. Iar asta, parcă aduce puțin și a Lancer, nu ți se pare?

  2. Ioam

    Sunt fan Subaru , conduc de 12 ani un Forester , intradevar prima generatie mi-a placuit mai mult decat urmatoarea generatie, dar cea de acum arata foarte bine . Subaru e prezent in toate topurile : siguranta , calitate , fiabilitate . Dar putini stiu /tin cont de asta . Subaru nu a excelat la design dar de data aceasta e OK. Cat priveste asemanarile deja sunt o multime de modele si inevitabil unele linii vom spune ca sunt asemanatoare cu ale alteia -,, roata e rotunda si doar daca o faci cu colturi nu va semana cu roata vecinului ” .
    Asa ca hai sa vedem si diferentele de performante , fiabilitate , costuri de intretinere uzuale , siguranta , etc.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: