De când se fac filmele doar pentru Oscar?

By | January 25, 2016

Pe 28 februarie va fi a 88-a ediție Oscar, și anul acesta toată lumea este nemulțumită. După ce că internauții sunt nemulțumiți că Leonardo DiCaprio nu va lua Oscar, negrii s-au supărat și ei (urmăriți #OscarsSoWhite), că n-ar fi niciun actor de culoare nominalizat pentru premiile importante. Chestia asta este atât de amuzantă, e ca și cum te-ai supăra că nu sunt destui albi în NBA. Cel mai bine a zis-o #fratelemeu, Ice Cube:

Plus că nu contează. Oscarurile nu mai au nicio relevanță de când a apărut curentul ăsta pro diversitate. Cam de când luat Brokeback Mountain oscarurile alea. Iar în ultimii ani observ și un șablon. Pe ultima sută de metri apare un film plictisitor făcut special ca să ia Oscarul. Îl ia, și apoi nimeni nu mai știe nimic de film. Atât de emoționant este.

Glumeam mai sus cu DiCaprio, ca să se agite domnișoarele din voi. Mă aștept ca anul acesta să ia Oscarul, pentru că Academia n-a făcut altceva decât să asculte vocea poporului în ultimul timp. Şi asta deși din toată cariera lui nu știu dacă a meritat cu adevărat Oscarul pentru vreun film. Aștept să văd “The Revenant”, dar pare genul de film în care DiCaprio ar face orice pentru statuetă. Dacă miros un pic de disperare în prestația lui, a încurcat-o.

P.S: Să vă uitați la Straight Outta Compton, e foarte bun. E mai bun decât era 8 Mile pe vremea lui. Ar trebui să vă placă chiar dacă nu cunoașteți fenomenul. Chiar ar merita un Oscar, ha!

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “De când se fac filmele doar pentru Oscar?

  1. Tudor

    “Pe ultima sută de metri apare un film plictisitor făcut special ca să ia Oscarul. Îl ia, și apoi nimeni nu mai știe nimic de film. Atât de emoționant este.”

    http://www.escapistmagazine.com/videos/view/the-big-picture/5314-Oscars-The-Grouse

    Problema e de foarte multi ani si regulile pentru care un film poate sa intre in cursa pentru Oscar doar contribuie la acest fenomen 😀

    Pe mine insa m-au frapat deciziile totalmente aberante de a nu oferi nici macar nominalizari la Oscar unor filme/actori care meritau pe deplin anul trecut: Lego Movie, Nightcrawler, Jake Gylenhall.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: