Cel mai bun sfat pentru studenții aflați în sesiune

By | January 26, 2016

Aseară m-a apucat nostalgia și uitându-mă pe site-ul facultății de Electronică am observat că studenții sunt în mijlocul sesiunii. De exemplu niște nefericiți de la seria G au chiar acum examen la Fizică 1 cu dl. Lupașcu, alții de anul III încep la ora 9 examenul la Microcontrolere. Mi-a fost frică să mă uit la programul pe zilele următoare.

Ideea este că pe vremea mea nu prea aveai unde să înveți în tihnă. Biblioteca din rectorat nu era gata (da chiar, acum se poate studia acolo?), acasă aveam niște vecini improprii, iar în cămin se găsește mereu cineva care să dea petrecere că a luat sau că a picat un examen.

Așa că am mers la Biblioteca Central Universitară. Este cel mai bun sfat pe care-l pot da vreunui student. Costă ~10 lei abonamentul și ai acolo tot ce-ți trebuie: dulap să-ți lași haina, cantină, lumină naturală, liniște, prize pentru laptop sau telefon, uneori chiar și WiFi. Asta fără să punem la calcul sutele de materiale puse la dispoziție. Sălile arată superb, iar cele de la etajul trei sunt cumva sub o cupolă de sticlă. Ca să vedeți ce frumos arată, am furat niște poze minuscule de pe site-ul lor:

Duceți-vă o dată și sunt convins că veți fi motivați de atitudinea celor din jur. Jumătatea de oră pe care o pierdeți pe drum o veți recupera învățând. Dacă nu merge nici aici cu învățatul, măcar știți că nu există speranță 🙂

P.S: Şi după ce terminați cu sesiunea, poate vă apucați să faceți și o mișcare înțeleaptă pentru binele vostru.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cel mai bun sfat pentru studenții aflați în sesiune

Spune-ți și tu părerea: