Design: Televizoarele din 2015 au o problemă

By | December 2, 2015

Sau poate nu numai cele din 2015, dar acum am observat eu chestia asta. Tocmai ce ne-am cumpărat și noi un TV nou și când să-l montăm, ne-a dat cu virgulă. Mai precis, nu aveam în casă nicio bucată de mobilă pe care să încapă. Şi partea amuzantă este că TV-ul nici măcar nu este vreun mastodont, are doar 101 cm diagonală. Şi atunci, dacă nu este mare, de ce nu încape?

Pentru că marele lider în materie de design a făcut o mică prostie pe care toți ceilalți au copiat-o. S-au gândit ei așa că ar trebui să schimbe stativul pe care se montează panoul LED. Așa că l-au înlocuit pe cel central de la modelul 2014 cu două gheare de cioară poziționate la extremitățile panoului.

samsung-40JU6000

De aici rezultă o distanță de 94 de cm între cele două picioare. De aici rezultă că am dat o fugă până-n IKEA. Şi pentru că tot ce era peste 100 cm nu ne-a plăcut, ne-am cumpărat două mese pe care să-l punem.

Modelul din 2014 are 11 Kg. Modelul de anul ăsta are 7 Kg. Ar fi putut să-i pună și o suliță în loc de stativ, dar nooo….

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Design: Televizoarele din 2015 au o problemă

  1. Sorin

    Soluționarea e simplă: în loc de o măsuță, sînt necesare 2. Amuzant, dar trist pentru că dacă diagonala ar fi fost și mai mare, trăbuiau 3 mese !

    Reply
    1. Revo Post author

      Eu aș fi putut să iau o comodă mai lungă, dar la vară vrem să refacem sufrageria și am zis să nu dau banii pe ceva ce nu va rămâne acolo. Imaginează-ți ce amuzant va fi când vor ajunge acasă clienții cu cel de 140 cm diagonală.

    1. Revo Post author

      Nu prea îmi dă voie configurația camerei. După ce renovăm sufrageria probabil vom lua unul mai mare iar pe acesta îl vom monta în dormitor, pe perete.

Spune-ți și tu părerea: