Dezbaterea dintre Ponta și Iohannis a fost cam așa

By | November 11, 2014

M-am uitat la TV la ultima parte a dezbaterii dintre Ponta și Iohannis și sunt dezamăgit. Da, Ponta a fost ca de obicei un măscărici. A venit în studio cu traista plină cu fițuici și pe tot parcursul dezbaterii mi s-a părut vânzătorul din 41: “Să vă dau o biblie, o constituție, un articol din ziar, un leucoplast cu rivanol?”. A dat testul cu cărțile pe masă, așa cum eu n-am mai făcut din generală. A fost impertinent și nu a respectat timpul acordat contracanditatului.

Însă Iohannis nu a reușit să-l demonteze pe acest om atât de previzibil. Apreciez că a vorbit liber, însă au fost foarte multe nesiguranțe în discursul lui. A făcut totul pe invers față de cum m-aș fi așteptat eu să facă. Nu a fost în stare să controleze discuția. Punctul critic mi s-a părut cel cu ziarul ACL. Iohannis s-a prefigurat tot timpul drept victima atacurilor murdare ale lui Ponta. Apoi brusc, chiar Ponta a arătat: “Uite, și voi faceți d-astea!”. Am revenit la aceeași părere pe care o aveam înainte să-i văd discursul de la Digi. Parcă noi ne dorim mai decât el să ajungă președinte.

Iar manevra aia de la sfârșit cu: “Noi mai rămânem un pic să vorbim cu domnul Ponta, Iohannis, nu vrei să pleci, că ne încurci?” a fost de mare clasă. Iar Rareș Bogdan pare nesigur pe orientarea lui sexuală.

Ultimul articol din această campanie electorală. Adios.

featured foto: ProTV

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: