Facebook a adăugat funcții noi, dar a și stricat chestii pe parcurs

By | November 12, 2014

Facebook a adăugat recent două funcții noi. Prima ar fi legată de alăturarea unui browser intern aplicației mobile de Facebook. Probabil în încercarea de a educa utilizatorii mai mult să-și ia informația exclusiv de pe Facebook. Eu am dezactivat-o instant pentru că nu mergea mai deloc. Îmi place să aleg eu browserul pe care-l folosesc, nu Facebook. Mai mult, browserul lor nu reușea să încarce mai nicio pagină din România.

A doua funcție mi se pare foarte utilă. Şi pot spune că este singura funcție pe care am așteptat-o cu nerăbdare în ultimii 2-3 ani. De acum poți salva un articol, o postare în interiorul Facebook pentru a citi mai târziu. Înainte, ca să-l salvez, trebuia să-l share-uiesc pe pagina mea de Facebook și să-l fac vizibil doar pentru mine. Foarte complicat. Pentru a salva o postare se apasă pe butonul din dreapta-sus și apare opțiunea de salvare.

Bineînțeles, Facebook a făcut două lucruri noi și a stricat altfele, mult mai grave. Cam de când a apărut browserul lor intern, mie nu mi se mai afișează nicio poză din News Feed. Nici măcar cele la postările plătite. Am crezut că se poate rezolva asta printr-un restart al telefonului dar se pare că nu. Cred că va trebui să reinstalez aplicația.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

5 comentarii la “Facebook a adăugat funcții noi, dar a și stricat chestii pe parcurs

    1. revo Post author

      Browserul mergea nasol la început. Mă așteptam să-l fi reparat între timp. Problema cu news feed-ul încă este

  1. 1111

    ” Eu am dezactivat-o instant pentru că nu mergea mai de loc.” Se scrie legat 😉 “deloc”*

    Reply
  2. Carol

    Eu am ajuns sa folosesc din ce in ce mai putin facebook. Daca acum jumatate de an intram in fiecare zi, acum, daca intru de trei ori pe saptamana e mult.

    Reply
    1. revo Post author

      Eu încă nu m-am lecuit și probabil nici n-am s-o fac.

Spune-ți și tu părerea: