eMAG are oferte foarte bune la băutură

By | October 3, 2023

Pentru a sărbători lansarea Drinks & Coffee Shop, eMAG oferă o reducere de 20% la produse selectate din shop pentru comenzi mai mari de 100 de lei, în perioada 28 septembrie – 4 octombrie 2023.

M-am uitat și eu pe oferta lor și practic au prețuri excelente la toată băutura. Efectiv sunt băuturi la cel mai bun preț pe care l-am văzut în ultimi doi ani. Așa că m-am apucat să le adaug la favorite și să fac calcule. Și am zis că n-ar fi rău să vă recomand câteva:

10 vinuri care îmi plac

Le-am grupat pe rose, alb, roșu:

1) Purcari Rose – Se putea să nu iau eu Purcari?! Prețul standard este 38.90 lei, dar dacă luați trei sticle, plăti 31 de lei per sticlă. Un preț mai bun de dinainte să înceapă războiul și să dea peste cap prețurile. Luăm trei, csf, ncfs.

2) Solo Quinta alb – Mă entuziasmez rar la vinuri albe, dar probabil acesta este unul dintre cele mai bune băute. Este aromat, un pic afumat și rafinat. Dacă mai adăugați ceva în coș, prețul sticlei devine 70 lei.

3) Gitana Petit Sophie – Gust foarte complex, parfumat, citric. 80 lei sticla este un preț bun.

4) Tenuta Ulisse Unico Pecorino – Tocmai ce am deschis o sticlă serile trecute. E un vin foarte interesant. Aș fi putut să jur că am simțit miros de pecorino când l-am băut prima dată. 51 lei este deja un preț bun. Dar devine 40 de lei per sticlă cu reducerea.

5) Tenuta Ulise Montepulciano D’Abruzzo roșu – La 44 lei sticla l-aș cam încerca. Am băut Amaranta Montepulciano D’Abruzzo de la Tenuta Ulise și mi-a plăcut.

6) Gitana saperavi – Dacă ar fi să vă recomand un vin roșu care să vă dea Universul peste cap, acesta ar fi. Are un gust catifelat și distinctiv. La 80 lei sticla e un preț bun.

7) San Marzano Primitivo di Manduria – Băut recent, alături de o vită medium rare. Super bun. 123 lei cu reducerea. Dar parcă tot pe un saperavi aș merge.

8) Gitana Lupi roșu – Nu l-am băut, dar având în vedere că celelalte de la Gitana îmi plac, vreau să-l încerc de mult. 117 lei sticla cu reducere. Scump, știu.

9) Recas Cuvee Uberland – Am băut odată o sticlă și a fost senzațional. Aș mai bea, dar de când îl urmăresc, prețul lui se tot duce în sus. La 124 lei (cu reducere), devine deja cam aspirațional.

10) Castel Mimi Limited Edition Saperavi – L-aș încerca în speranța că este la fel de bun ca Gitana.

Rom

1) Havana Club Cuban Spiced – 68 lei cu reducerea. Cu ananas și vanilie. N-am întâlnit cuiva căruia să nu-i placă acest rom în cocktail-uri. La 68 lei este un preț bun, la care apare uneori la 2-3 luni.

2) Bacardi Spiced – La 56 lei este un preț bun. Îl folosim de regulă în Dark ‘n Stormy.

3) Captain Morgan Tiki50 lei. L-am băut recent și nu știam de ce este așa de … light. Apoi am văzut că are doar 25% alcool. Dacă vreți să beți mai multe pahare fără să vă aburiți, îl puteți încerca. Grijă că are un gust cam tropical.

4) Bumbu XO – 133 lei. Acesta-i un rom foarte dulce, pe care îl puteți consuma și ca atare. Doar dacă vă plac băuturile dulci.

Whiskey

1) Jameson – 60 lei. Un Jameson cinstit la 60 de lei este întotdeauna o idee bună.

2) Jameson Caskmates – 81 lei la reducere. Acesta-i un whiskey păstrat în butoaie de stout, deci capătă un gust mai caramelizat. Îl recomand.

3) Carpathian Single Malt x Fetească – La 236 lei este un preț ok. Whiskey-ul nostru românesc 🙂 L-am băut, este mai bun decât cel cu Pinot Noir. Poate fi un cadou interesant pentru cineva (mai ales pentru prieteni străini).

4) Ardbeg de 10 ani – 262 lei. Este whiskey-ul meu preferat, însă aveți grijă cu el că este foarte afumat. Mi-e îmi aduce aminte de mirosul hornurilor de casă iarna.

5) Caol Ila de 12 ani – 200 lei. Este second favorite. Tot afumat, dar parcă mai puțin decât Ardbeg. Dacă vreți să încercați un whiskey afumat dar nu știți dacă vă va plăcea, începeți cu el.

În concluzie, se anunță un week-end greu. Cum spuneam și în Tech News, adevăratul Crazy Days va fi în week-end pentru mine, după ce sosește tot ce comand.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: