eMAG are promoție cu oaie

By | June 22, 2015

eMAG are mâine tradiționala campanie de reduceri prin care închide tot site-ul și lasă vizibile doar reducerile. Tot din revoluția prețurilor face parte și această campanie, deja vine o tradiție s-o aștepți o lună-două dacă vrei să cumperi ceva la un preț decent.

emag-oaie

 

Așa că dacă încă nu v-ați dus la culcare, haideți mai cu spor. Mâine pe la 7 cred că ar trebui să fiți treji. Încercați să vă uitați mai întâi pe aplicația eMAG, acolo vor apărea mai devreme produsele.

UPDATE: 06:56 – Start!

Câteva oferte bune:

Galaxy S5 – 1.650 lei redus de la 2.200 lei.

iPhone 6, 16GB – 3.000 lei în loc de 3.500 lei.

Allview A4 You Black – 150 lei în loc de 260 lei.

SSD Intel 535 Series, 120GB – 300 lei în loc de 350 lei.

UHD LED Smart TV 3D Philips, 102cm – 1.900 lei redus de la 2.500 lei

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “eMAG are promoție cu oaie

  1. Pop Toma

    Campaniile astea de “reduceri” si de “promotii” si alte timpenii sint doar decoratiuni pentru fraieri: preturile sint aceleasi ca si cu citeva zile/saptamini inainte, doar ca acum se face mai multa reclama, mai multa agitatie, mai multa galagie ca sa atraga atentia la niste …reduceri de groaza. Pentru ca te apuca greata cint te uiti ca reducerile de speriat sint de fapt de ordinul a citiva lei, sau citeva procente. Reclamele astea idioate sint facute doar pentru a prosti oamenii si de ale insela atentia, cuvintele fiind alese cu grija ca sa induca in eroare un client neatent. Uitati-va la citeva zile dupa campania de reduceri de groaza, si o sa vedeti aceleasi preturi. Urmariti cu citeva zile/saptamini in urma si o sa vedeti ca preturile din cadrul reducerilor sint mai mari, sau cel mult aceleasi, si atunci unde este smecheria ? Pai tot nu ati inteles ?! Pai fraierii stiu cel mai bine… sau ar trebui sa stie… fraierii stiu de ce ! Halal reduceri…

    Reply
    1. Revo Post author

      Eu tot n-am înțeles care este șmecheria. Probabil sunt mai fraier decât fraierii ăia despre care vorbești, dar la naiba, eu urmăresc 1-2 luni un produs și aș putea să jur că la “reduceri” îl cumpăr mai ieftin. Până la urmă nu te pune nimeni să cumperi atunci când sunt reduceri, deci de unde această vehemență? Cumperi când ți se pare prețul mai bun. Deci care ar fi problema în fond? Şi după ce identificăm problema poate oferim și soluții, nu doar lamentări.

Spune-ți și tu părerea: