eMAG extinde Genius la 4 aplicații, adaugă și mai multe beneficii, dar păstrează același preț

By | June 16, 2022

Dacă anul trecut am numărat câte comenzi am dat la eMAG, anul acesta mi-e frică să aflu numărul lor. Însă iată cât ne spune Genius că am economisit:

emag genius 2022

Și cred că aici intră doar comenzile plasate prin eMAG. În realitate am economisit mai mult, pentru că n-am mai plătit taxa de livrare la peste 20 de comenzi pe Freshful plus multe alte taxe de livrări prin Tazz.

Pentru noi, cel mai important beneficiu al Genius este livrarea rapidă și predictibilitatea. Aceastea două combinate ne permit să comandăm lucruri pe care poate înainte le cumpăram de la supermarket.

S-a terminat șamponul? Dă Alice comandă de dimineață, iar seara când vin acasă, trec eu pe la easybox și-l iau. Efectiv Suntem înconjurați de easybox-uri. Cel mai apropiat easybox este acum la 290 de metri de noi, deci la mai puțin de 5 minute de mers pe jos. Nu mă mai stresez cu parcarea la supermarket. Mă duc, am ridicat produsul, am plecat.

Încă un lucru care mi se pare mișto este posibilitatea de a comanda și peste week-end. Înainte dacă aveam nevoie de ceva sâmbătă, ori mergeam la mall/supermarket, ori ne asumam că-l vom primi luni prin curier. Acum însă Genius garantează că dacă dăm comandă vineri seara pentru ceva anume, sâmbătă va fi în easybox. Cred că doar de 3-4 ori am mai văzut mall-ul “la față” în ultimul an. Noi oricum nu eram genul cărora să ne facă plăcere să pierdem timpul prin mall.

Iar acum Genius mai primește niște beneficii. Deci să recapitulăm. Avem Genius la:

  • eMAG – cu livrare gratuită la easybox pentru orice sumă și livrare gratuită la curier pentru comenzi de peste 100 lei, oferte exclusive, 60 zile retur;
  • Tazz – Livrare gratuită la comenzi peste 50 lei de la restaurante sau peste 100 lei la ceilalți parteneri;
  • Freshful – Livrare gratuită la comenzi peste 200 de lei în intervalele Genius, oferte exclusive, -10% reducere pentru clienții noi;

Acum Genius se extinde și la Fashion Days cu livrare gratuită la easybox indiferent de valoare, gratuită prin curier peste 100 lei, oferte exclusive, livrare a doua zi, livrare în aceeași zi în București, pentru comenzile plasate până în 12:30, retur gratuit în 60 de zile și retur magic (adică banii primiți înapoi instant pe card). Deci practic de acum încolo vor fi aceleași beneficii și la Fashion Days ca la eMAG.

Asta înseamnă acces rapid la 5 milioane de produse de la eMAG, 155.000 de produse la Fashion Days, 20.000 de produse prin Freshful și 9.000 de restaurante și parteneri prin Tazz. De la electronice și electrocasnice, la haine, mâncare și băutură. Uneori mă minunez și eu ce asocieri ciudate facem în comenzi.

Pe lângă asta, încă o veste bună este că mai poți adăuga gratuit încă un membru al familiei în abonamentul deja existent. Iar cel de-al doilea membru va avea aceleași beneficii pe toate cele 4 aplicații. Ceea ce e super tare, că eu am lăsat-o pe Alice in charge cu abonamentul Genius, dar uneori voiam să mai comand de la muncă prin Tazz și nu aveam aceleași beneficii ca ea.

Și nu în ultimul rând, cea mai impresionantă veste este că prețul abonamentului Genius rămâne același, adică 8,25 lei pe lună, (99 lei plătibili anual). Spun că-i cea mai impresionantă pentru că în ultimul timp toate se scumpesc, iar acum în mod oficial abonamentul Genius pe o lună este mai ieftin decât un litru de motorină. Practic dacă lunar consumi mai mult de un litru de motorină ca să te deplasezi să ridici un produs, ar fi mai economic să faci abonament la Genius.

Abonamentul Genius a fost o idee excelentă și de când l-am făcut am simțit constant că am primit mai mult decât ne așteptam. Iar acum mai primit ceva în plus. Dacă nu aveți, mai ales acum că s-a extins la toate cele 4 aplicații, eu zic să-l încercați gratuit timp de 30 de zile. Sunt șanse foarte mari să vă placă și să-l păstrați.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “eMAG extinde Genius la 4 aplicații, adaugă și mai multe beneficii, dar păstrează același preț

  1. Radu

    Eu am genius de un an, luna asta imi expira. L-am facut pentru ca a fost oarecum gratis (am primit un voucher egal cu valoarea abonamentului). Imi place doar pentru transportul gratuit la easybox. Eu locuiesc in Timisoara,. si comenzile vin sau a 2-a zi, sau a 3-a zi (pentru eMag) poate a 4-a, sau a 5-a (pentru alti vanzatori) deci cam ca fara genius. Returul nu il folosesc (nu am returnat decat o folie de telefon ce nu era pentru modelul meu), nu e genul meu sa cumpar ceva doar ca sa returnez. Am facut economii de 762,03 Lei conform eMag, insa acuma stau sa ma gandesc daca as fi cumparat atatea chestii daca nu aveam genius? Probabil ca nu. Iar unii vanzatori, care au si site propriu, au preturi mai mari pe eMag decat pe propriul site, chiar si cu transport inclus. Deci e asa si asa, probabil e un castig pentru mine, dar cu siguranta e un castig mai mare pentru eMag.

    Reply
  2. Liviu

    In ultima vreme, Emag a crescut nesimtit preturile. Cu tot cu taxe de livrare ies sub pretul de “oferta” al Emagului.

    Reply
  3. Radu

    Salut, ai activat eMag family? M-ar interesa cum funcționează, persoana invitata are acces la datele personale ale celui ce plătește abonamentul, cum ar fi adrese, comenzi, etc? Sau i se activează doar Genius in contul lui și asta e tot, nu vede nimic de la contul plătitor?

    Reply
    1. Revo Post author

      Acum am făcut-o, că tot am zis și am uitat. Până acum nu, se pare că fiecare cont e separat, ca până acum. Și poți schimba de maxim 3 ori pe periaoda abonamentului persoana din Family.
      Ar fi fost ciudat să vadă un cont datele de la celălalt. Că poate vreau să-mi adaug părinții în Family și nu vreau să vadă ei că dau banii pe … ehm … plăci video!

Spune-ți și tu părerea: