Eurotrip: Serbia, Croația și Ungaria

By | May 26, 2018

Ne-am făcut curaj în sfârșit să ieșim pe patru roţi din țară și să vizităm vecinii.

Planul pentru prima zi este să ajungem pâna în Belgrad, iar apoi vom sta în Dubrovnik, Split, Zadar și Budapesta.

Deocamdată am auzit tot felul de povești despre sârbi. De fapt mai mult despre polițiștii sârbi. Avem extinctor, două triunghiuri, patru veste reflectorizante. Din câte am înțeles, sârbii au o oarecare afinitate pentru străini, iar la 30 de km în plus peste limita legală este pușcărie direct. Pare un fel de Vest Sălbatic.

În concluzie, voi fi mai mult “offline” în următoarele zile. Blogul va intra în modul relaxare, însă poate mai postez impresii de pe drum. Planul este să pun mai multe poze pe Instagram, aşa că dați un follow la @90revolution.

Şi dacă aveți tips and tricks, localuri bune sau locuri faine de vizitat pe parcurs, apreciem recomandările.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Eurotrip: Serbia, Croația și Ungaria

  1. Mihai

    Serbia – viteza peste 30km/h -> dosar penal si prezentare in fata judecatorului. Nu am avut probleme cu politia de nici un fel.
    In Muntenegru viteza maxima legala este de 80km/h. Nu cred ca am vazut mai mult pe nicaieri pe acolo. Ne-a iprit politia de control la un moment dat, dar a fost foartr chill ( fara verificari de extinctor sau alte tampenii ).
    Va recomand sa mergeti la Plitvice in Croatia, iar in Muntenegru la Kotor. N-o sa va para rau ?

    Reply
  2. Coco Moll

    Hmm… ceva de genul mi-am planificat si eu pentru septembrie. Desi anul trecut am vizitat croația și bosnia parca mi-a mai rămas ceva de vazut prin zona. Vreau sa bag si un litoral in albania. Apropo, nici o problema cu poliția prin Serbia, Croația, Bosnia, Munte Negru… atâta timp cât conduci regulamentar si esti ok. Nu iesi din turma si nu atrage atenția asupra ta. Valabil oriunde oricum…
    Ia in calcul si Sarajevo, ai ce vedea. Eu am petrecut un an in zona in timpul războiului din bosnia și am rămas plăcut impresionat sa revăd locurile respective care păstrează si acum, după atâta timp, urmele gloanțelor.
    Astept cu nerăbdare parerile tale dupa balcanictrip-ul vostru.
    Drive safley!

    Reply

Spune-ți și tu părerea: